1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fifa street 4 a LT 3.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez camel1010, Kwiecień 29, 2012.

  1. camel1010

    camel1010 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Próbowałem uruchomić jeszcze na starym lt 2.0 Fife Street 4 ale nie zadziałało. Wgrałem więc Lt 3.0 (LTPlus-0251-v3.0.bin ten plik) ale gra dalej się nie uruchamia. Gdy wybieram ustawienia konsoli i dane systemowe to napisane jest że wersja to: 2.0.1... i jakieś tam jeszcze inne liczby. O co chodzi?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kamilp140397

    kamilp140397 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Nowy Targ
    Witaj
    Sprawdzałeś w ABGX'ie ?Ta gra jest na XGD2 więc jak masz nowego ABGX'a to nie sprawdzaj go tylko po odpakowaniu go odrazu nagraj.
    Bo ten nowy ABGX mógł coś dograć.
     
  4. fifi88

    fifi88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    396
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bielawa
    a dasha jakiego masz ???
     
  5. camel1010

    camel1010 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Gre kupilem na giełdzie więc nie wiem jakim sposobem jest nagrana. Na INTERFEJSIE GŁÓWNYM są numery: 2.0.13599:0. Nie wiem czy to ten dash. Jezeli nie to gdzie to mogę sprawdzić?
     
  6. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Czeka cię aktualizacja dasha.
     
  7. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  8. camel1010

    camel1010 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A skąd mam wziąć odpowiedniego dasha i jak go wgrać? Co do nagrywania gry jeszcze raz to wiem jak to spatchować po swojemu źeby chodziło, ale bez sensu jest kupywać gry a potem je znowu przegrywać. Btw myślałem źe dash się aktualizuje razem z LT ale chyba jednak nie.
     
  9. Witcher93

    Witcher93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2012
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Za górami za lasami
    łap http://download.microsoft.com/downl...-8454-AE71F6F1C4FF/SystemUpdate_14719_USB.zip to wgraj przez pendrive,tu instrukcja :
    1.Podłącz napęd flash USB do portu USB w tym komputerze.
    2.Pobierz plik aktualizacji.
    3.Kliknij przycisk Zapisz, aby zapisać plik zip aktualizacji oprogramowania konsoli na komputerze.
    4.Rozpakuj plik. Jeśli używasz systemu Windows XP, Windows Vista lub Windows 7, kliknij dwukrotnie plik .zip, aby go rozpakować.
    5.Skopiuj zawartość pliku .zip do głównego katalogu dysku flash.
    6.Odłącz napęd flash USB od portu USB komputera.
    7.Podłącz dysk flash do portu USB konsoli Xbox 360.
    8.Uruchom ponownie konsolę.
    9.Po uruchomieniu ponownym konsoli program instalacyjny uruchomi się automatycznie. Po wyświetleniu monitu o aktualizację nowego oprogramowania konsoli wybierz opcję Tak.
     
  10. Witcher93

    Witcher93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2012
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Za górami za lasami
  11. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Inne gry działają, oryginalne filmy?
     
  12. camel1010

    camel1010 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wszystkie inne gry działają i odtwarza oryginalne filmy. Po w graniu nowego dasha dalej nie czyta. Pozostaje mi tylko nagrać ją jeszcze raz. Jeszcze jedno pytanie. Czy starsze gry (np COD MF3 lub Battlefield 3) nagrywać jak pod LT 3 czy po staremu?
     
  13. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Chyba jak,masz lt 3.0 to nagrywasz pod lt 3.0...

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  14. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    http://xboxforum.pl/artykuly-31/tut...ouch-3-0-najlepszy-artykul-edycja-3-a-120365/
     
Wczytywanie...

Poleć forum