1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fifa Street XBOX360-SPARE

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez Masownik20, Marzec 10, 2012.

  1. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1511
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    BW!

    GROWL WHEN

    YOU DID

    a SPARE !

    S P A R E P R E S E N T S

    Fifa_Street_XBOX360-SPARE

    FIFA Street for Xbox 360 - GameFAQs

    SYSTEM_________; XBOX360

    FORMAT_________; ISO

    REGiON/COUNTRY_; RF

    RELEASE_DATE___; 10/03/2012

    GAME_GENRE_____; Sports, Soccer

    LANGUAGE_______; ENGLISH

    SiZE___________; xx x 100MB

    RIPPED_________; Nothing

    Publisher______; EA

    Wygląda na XGD2:))
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  4. nargruch

    nargruch Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 11, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
  5. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  6. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Szybkie pytanko. Pod lt 2.0 trzeba zmeiniać topologie czy tylko wrzucic do img burna i wypalic? Nie gram live.
     
  7. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  8. jojo

    jojo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wstawka musi być uszkodzona bo nie da rady nagrać przy 8% się zatrzymuje
     
  9. olo1989

    olo1989 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 30, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    grał juz ktos w te wstawke działa??
     
  10. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Zaktualizuj sterowniki nagrywarki.
     
  11. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1511
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    niemozliwe zeby uszkodzona... na zadnych stronach nikt nie podal takiej informacji
    Sam zaraz bede nagrywal i sprawdze
     
  12. olo1989

    olo1989 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 30, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Masownik20 to napisz jak przetestujesz czy smiga zeby ludzie nie zadawali niepotrzebnie tych samych pytan:)
     
  13. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1511
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Ok
    ale na zadnej stronie nie bylo info ze nie dziala a sprawdzalme na kilku
     
  14. kamileqKSP

    kamileqKSP Banned

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2011
    Posty:
    216
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ja jeszcze nie testowałem, ale na sky-games piszą, że śmiga :)

    Ja teraz pobieram, potem przetestuję :)

    Gierka będzie kozacka, tak sądzę po demie .
     
  15. ratajczak1503

    ratajczak1503 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2011
    Posty:
    200
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Jakuszowice
    Gierkę XGD2 można nagrywać tak samo jak XGD3?
     
  16. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Tak
     
  17. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1511
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    napsize krotko do **** jest te rpzepuszczanie nowym abgx tym formatow XGD2 tyle wypalonych gier bez tego abgx i smigaja ta przepuscilem niby ok, nagralem odpalam i nie obslugiwany format płyty dziekuje:)
     
  18. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Może nagrałeś na płycie DVD-R DL.
     
  19. xxxboxxx

    xxxboxxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    czyli jak mam lt 2.0 to jak to trzeba nagrac??
     
  20. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Bez abgx'a, od razu nagrywaj to co pobrałeś
     
  21. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1511
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    nie:) wiem ze na minusach sie nie nagrywa:)
    Poprostu chyba przepuszczanie XGD2 przez nowego ABGX to nie jest najlepszy pomysł i lepiej jak obraz pewny od razu nagrywac...juz drugi raz sie połasilem zeby sprawdzac raz UFC3 tak zrobilem i zje...mi plyte teraz Fifa...ostatni raz stare obrazy XGD2 przepuszczam....
     
Wczytywanie...

Poleć forum