1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

FIFA Street zawiesza konsolę

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Hipokryta10, Marzec 24, 2012.

  1. Hipokryta10

    Hipokryta10 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam pewien problem. Otóż po włączeniu gry FIFA Street, podczas ładowania mój Xbox zawiesza się tak, że można go tylko wyłączyć 'z palca'. Ale co ciekawe na innych profilach z konsoli gra działa normalnie. Próbowałem już takich rzeczy jak logowanie się na inny profil, włączenie gry i wtedy zmiana profilu na mój, ale dzieje się to samo. Dodam, że mój profil to jedyny, który na tym Xboxie ma konto XBL, a gra od 16 do wczoraj wieczorem działała bezproblemowo.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  4. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    usun pamiec podreczna powinno pomoc
     
  5. Hipokryta10

    Hipokryta10 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli usunąć save? Byłoby szkoda zaczynać grę od nowa, ale skoro to jedyna opcja to warto spróbować :)
     
  6. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Spróbuj nowy save zrobić jak usunięcie catche nie pomoże
     
  7. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    w opcjach dysku masz pamiec podreczna pliki tymczasowe najpierw usun to potem jak nie pomoze save
     
  8. Hipokryta10

    Hipokryta10 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przeniosłem na wszelki wypadek save do 'chmury', a uruchamiając grę wybrałem żeby korzystała z dysku. Dzięki temu uruchamia się już normalnie, a save nie został definitywnie utracony, co nie znaczy, że jeszcze z niego skorzystam. No nic, dzięki za szybki i przydatne odpowiedzi :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum