1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

fifa ultimate team - wifi

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez arktos17, Październik 6, 2014.

  1. arktos17

    arktos17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2013
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam ,jutro planuje kupic konto xbox live gold i chcialem sie upewnic czy moj internet w tablecie (udostepniam wifi do xboxa360) LTE w plusie da rade w meczach online ,bez zadnych przycinek ,lagow itp. Wiecie, nimarne wydac pieniedzy na marne
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. silver1217

    silver1217 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2012
    Posty:
    87
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    A jaką masz prędkość tego netu ???
     
    Streamtv lubi to.
  4. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    W teorii niby powinien ale w praktyce będą lagi chyba że masz blisko przekaźnik
     
  5. kacperex

    kacperex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    314
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    Kup na portalu aukcyjnym livea za 1.5 ii przetestuj. Jak będzie działać kupisz na miesiąc.
     
  6. davex

    davex Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    993
    Polubienia:
    309
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdańsk
    Może byc problem z pingiem
     
  7. silver1217

    silver1217 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2012
    Posty:
    87
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Nawet pewne w s100% ze będzie problem z grą z takiego neta
     
    Streamtv lubi to.
  8. arktos17

    arktos17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2013
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przekaznik mam 2km od mojego domu ' a duze beda to problemy jesli by byly ? Np jakie?
     
  9. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    Np ze cię wywalił z gry albo be się cielo
     
  10. arktos17

    arktos17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2013
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Testowalem szybkosc lacza na tablecie ,wyszlo download okolo 2mb 'upload tez 2 mb 'czytalem ze 1mb w zupelnosci wystarcz (na dodatek przekaznik jest 2km od mojego domu. Co o tym sadzicie?
     
  11. tysszek

    tysszek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2012
    Posty:
    87
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Będziesz miał straszny ping. Mobilny internet nie nadaje się do gry przez sieć. Prędkość nie jest stabilna, są straszne zwolnienia. Z resztą nawet na radiu jest dramat a co dopiero tu.
     
  12. arktos17

    arktos17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2013
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Robie sobie speedtesty i ping mi pokazuje w granicach 60-80 wiec chyba ok ,nie?
     
  13. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    W miare
     
  14. ShiLLe

    ShiLLe Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Najlepszą opcją będzie jeśli pobawisz się w śledzenie pakietów, zobaczysz jakie pingi są i czy gubią się jakieś pakiety.
    Sam kiedyś bawiłem się jeszcze w czasach 3g jak wygląda granie na internecie mobilnym i muszę przyznać, że przy grach mmo dawało rade tylko problemem było znikanie pakietu, które same w sobie w tamtych czasach nie były szczególnie przystosowane do takich rzeczy(mowa oczywiście o zwyczajnym pakiecie z plusa na kartę). Ja jestem prawie pewien, że przy odległości 2km do nadajnika co daje nawet pełny zasięg, to pod LTE fifa będzie działać dobrze.
     
  15. arktos17

    arktos17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2013
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No wlasnie 'ten internet ktory mam niby jest LTE ale w tablecie u gory przy kreskach zasiegu pokazuje sie jeszcze 3g albo H+ ,i nie wiem czy to oznacza LTE
     
  16. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    A tablet ma lte?
     
  17. ShiLLe

    ShiLLe Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    W takim wypadku albo jesteś poza zasięgiem LTE, lub twój tablet tego nie wspiera.
    Pogoogluj czy twój tablet wspiera LTE.
     
  18. arktos17

    arktos17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2013
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wlasnie moj tablet chyba nie obsluguje lte, i co teraz
     
  19. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    Nic ? Słabsze połączenie będzie ? A ty nie masz innego internetu ?
     
  20. arktos17

    arktos17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2013
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam ale to modem z playa i tego chyba nie da sie uzyc do xboxa
     
  21. silver1217

    silver1217 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2012
    Posty:
    87
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Tak potwierdzam ,nie ma szans na granie na tym necie co masz.
     
    Streamtv lubi to.
Wczytywanie...

Poleć forum