1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

FIFA WORLD CUP 14 błąd

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Igor0505, Kwiecień 21, 2014.

  1. Igor0505

    Igor0505 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    113
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Siemka, dziś nagrałem tą fife ihase b i wywala błąd o ścierce na początku meczu. Błąd wywala tylko na meczu, tak mogę normalnie wszystko robić. Nagrywałem tym sposobem :
    https://www.youtube.com/watch?v=kSRPQc9Du6Q
    Proszę o pomoc !!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    477
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Daj takie ustawienia:

    Dla Verbatim MKM003 i MKM001
    EEPROM
    -Smart Burn - ON
    -Force Hyper Tuning - ON
    -Over Speed Writing - OFF
    -Online Hyper Tuning - ON
    IMGBURN
    -OPC - OFF
    -Prędkość x2,4

    Wszystko działa pięknie.
     
    1 osoba to lubi.
  4. Igor0505

    Igor0505 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    113
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    W jakim programie te ustawienia ??
    ok, już wiem w jakim.
     
  5. Igor0505

    Igor0505 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    113
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    I będzie działało ??
    Gdzie jest w imgburn to całe opc ??
     
  6. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    477
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    [​IMG]

    Tutaj
     
    1 osoba to lubi.
  7. Igor0505

    Igor0505 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    113
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    czyli opc musi być zaznaczone ( tak jak na zdjęciu) czy odznaczone (tak jak wyżej OPC off)??
     
  8. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    477
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Kolego w popatrz wyżej jakie ma mam ustawienia ..... do płyt verbatim NIGDY nie dawałem opcji OPC ....
     
    1 osoba to lubi.
  9. Igor0505

    Igor0505 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    113
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Dzięki za info. Mam nadzieje że teraz zadziała
     
  10. zdzislaw_krecina

    zdzislaw_krecina Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No i zadziało czy nie ? Bo u mnie też jest lipa... ani nagrać na dysk ani z płyty zagrać nie da rady...
     
  11. Igor0505

    Igor0505 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    113
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Tak zadziałało. Nie próbowałem instalacji ale gra działa bez problemu
     
Wczytywanie...

Poleć forum