1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fifa World Cup 2010 - problem

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez denioksg, Kwiecień 18, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. denioksg

    denioksg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 17, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam taki oto problem bo sciaglem z torrenta wersje demo tej gry co w temacie i był w formacie iso ja zwypakowalem i wyszedl mi folder content itd i readme tam bylo tez i nagrywałem wg tego How to burn files and folders to a CD, DVD or Blu-ray Disc using ImgBurn - Digiex i nic na xboxie pisze ze zawartosc mieszana a jak wchodze w biblioteke gier to sie nie pokazuje te demo;/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. denioksg

    denioksg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 17, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  4. Rudy96

    Rudy96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2009
    Posty:
    292
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Żagań
    Ja usunąłem ten Readme z każdego folderu, i gdy wejdziesz w Content, masz folder z zerami, jest ich za mało(ma być 16 jak dobrze pamiętam).
    Dzięki temu w końcu demo zaczęło działać :yeye:
     
  5. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    Nie nagrywaj obrazu iso bo sie gra zawiesi, jak wypakowujesz obraz to bedzie mniej "0" bedzie ok dziesieciu, musi byc szesnascie "0"

     
  6. denioksg

    denioksg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 17, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Więc tak:
    - liczba 0 jest odpowiednia = 16
    - usunalem readme z kazdego i nic ;/

    Prośba:
    Wrzuć ktoś dokładna instrukcję nagrania ale pewne ze na bank zadziała
     
  7. denioksg

    denioksg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 17, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzieki za pomoc nagrałem jakos demo i se pograłem ale teraz mam pełną wersje i jeszcze lepiej :D temat do usuniecia
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum