1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

FIFA World Cup 2010 - update offline

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mic1986, Lipiec 4, 2010.

  1. mic1986

    mic1986 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Silesia
    Witam.

    Jestem tu nowym userem, jednak mam nadzieje znalezc tutaj rozwiazanie, gdyz na innych forach nie udalo mi sie...

    Mam problem z poprawnym update'm do gry FIFA World Cup 2010.
    Mianowicie nie mam konta Gold abym mogl pobrac z Live nowych skladow do gry. Znalazlem w sieci wersje offline aktualizacji skladow, niestety nie chce mi to dzialac.

    Caly swoj profil i wszystkie savy mam na pendrive (nie mam dysku twardego ani karty pamieci).
    Plik z aktualizacja skladow wgralem w odpowiedni folder za pomoca USB Xtaf Xplorer GUI na Pendrive (folder 454108E4/00000001/). Konsola widzi nowy plik o nazwie WM2010 Gulli - dziwnym jest tylko fakt, ze przy szczegolach tego pliku nie ma podanej daty utworzenia tak jak jest to przy kazdym innym pliku).

    Wlaczajac gre, podczas wczytywania zawartosci pamieci dostaje komunikat o bledzie pliku.
    Czy ktos robil podobna operacje na tej grze ?

    Prosze o pomoc, gdyz zalezy mi na tym :(

    Ponizej screeny z konsoli:

    [​IMG]

    [​IMG]

    Pozdrawiam i z gory dzieki za pomoc!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sebol12

    sebol12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2008
    Posty:
    160
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Planeta Ziemia
    Wystarczy konto silver+trial na 48h aby móc zagrać i wtedy zaktualizujesz sobie składy.
     
  4. konradstw

    konradstw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    180
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szydłowiec
    Miałem to samo musisz skopiowac swoj save ze squdami i programem Xbox save editor skopiowac z niego wartosci i zamienic na nie save ze squadami ktory chcesz wgrac. Pozniej save jeszcze zmienic hash code programem Xbox 360 Hash Block Calculator
    i wgrac na dysk/pendrive/memory i wczytac plik w grze. Gdzies byl poradnik na forum ale nie moge znalezc.
     
  5. mic1986

    mic1986 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Silesia
    konradstw - dzieki za ogólne wytłumaczenie o co chodzi.

    niestety nie mam pojęcia o czym piszesz :whistle:
    jakbys mogl mi pomoc bardziej dokladnie (moze byc nawet przez PM na forum) bylbym bardzo wdzieczny.

    fajnie, ze ktos wie o co chodzi ;)

    pozdrawiam.
     
Wczytywanie...

Poleć forum