1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fifa World Cup 2014 Brazil - Problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Optimus, Czerwiec 2, 2014.

  1. Optimus

    Optimus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 2, 2014
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam

    Posiadam RGH, wrzuciłem fifę na dysk wew. Gra jest w bibliotece, okładka jest, lecz gdy klikam start nic się nie dzieje. To znaczy, że jest to wersja USA czy jakiś inny problem?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. RyyCo

    RyyCo XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2014
    Posty:
    247
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Hachioji, Tokyo, Japan
    Dla RGH nie ma znaczenia czy PAL czy NTSC. Do czego rozpakowałeś, xex czy god? Najprawdopodobniej coś się nie przeniosło. Gdy przerabiam do GOD to przy przenoszeniu na dysk nie przegrywa paru ostatnich plików, a dostaje info że wszytko się przeniosło, rzadko, ale się zdarza.

    Xperia J 0.31 + Vengeance 1.46
     
  4. Optimus

    Optimus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 2, 2014
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Masz racje, wrzuciłem przez total comandera i odpaliło, teraz mam pytanie jak to fakelive livestrong i coś tam ustawićbo widziałem gdzieś cos o uefa 2012 i zmieniłem. Jak powinno być by działała 2014 brazil dobrze na rgh?
     
Wczytywanie...

Poleć forum