1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

fifa

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez fafusnyy, Wrzesień 24, 2011.

  1. fafusnyy

    fafusnyy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    czy fifa pojdzie na dashu 2.0 13146.0 ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. fafusnyy

    fafusnyy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  4. kamiIeqPL

    kamiIeqPL Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2011
    Posty:
    114
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nie, musisz mieć najnowszą aktualkę
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  6. fafusnyy

    fafusnyy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a czy ta nowa aktualizacja usunie LT 1.9??
     
  7. JaCyNa

    JaCyNa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    160
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakÓw
    ja mam 1.61 i dasha 1256 cos takiego i normalnie mi hula demo...
     
  8. fafusnyy

    fafusnyy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ale demo to demo...CZY NAJNOWSZA AKTUALKA SKASUJE MI PRZERÓBKĘ LT 1.9??????????
     
  9. francusgno

    francusgno Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gniezno
    Prawdopodobnie tak kupmel mial taki przypadek ze wszystko musial robic od nowa...
     
  10. fafusnyy

    fafusnyy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    prawdopodobnie to wiesz...ktos tam pisal ze ta aktualka nie kasuje LT
     
  11. krakow2000

    krakow2000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2010
    Posty:
    56
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    To posłuchaj tego kogoś i powiedz nam jak ci poszło :)
    Znajomi już sobie nie raz skasowali LT jak im ktoś powiedział iż to nie kasuje... ja raz z jakiejś gry robiłem aktualizacje i mi nic nie usunęło ale potem naczytałem się iż usuwają aktualizacje LT i jakoś już nie testuje :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum