1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fifa11 błąd przy instalacji i graniu

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Tyczek1221, Luty 4, 2011.

  1. Tyczek1221

    Tyczek1221 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 4, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Mam problem . Mianowicie Gra nie działa na mojej konsoli Xbox360 S. Jak instaluję Fife 11 przy 79% płytka przestaję się kręcić i wyskakuje błąd ,a gdy gram na płycie czasami wyskakuje błąd szmatkowy na początku, lub po 30 minutach. Gra jest nowa,oryginalna. Sprawdziłem też u kolegi i jemu chodzi instaluje się normalnie itp. Spróbowałem z inną płytką(Alan Wake,Forza3) włożyłem normalnie chodziła i potem spróbowałem zainstalować i działa normalnie.Zakurzony laser odpada ale nawet próbowałem wyczyścić go płytą do czyszczenia laserów i nic. Xbox Support Home nie pomaga. Proszę o pomoc :>
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. oNe

    oNe Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2011
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
    Może dash się gryzie z grą ?
     
  4. oNe

    oNe Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2011
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
  5. Tyczek1221

    Tyczek1221 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 4, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Heh. gdy wkładam penka albo próbuję zaktualizować z konsoli nie pojawia się nic więc stwierdzam że to już mam
     
  6. hashpl

    hashpl Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    449
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock
    najprosciej idz oddac do sklepu gdzie kupywales, jezeli to nowka to chyba nie bedzie problemu z zamiana na plyte bez takich niespodzianek
     
  7. Tyczek1221

    Tyczek1221 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 4, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    E bez sensu iść reklamować płytę która działa. Wcześniej też miałem fife 11 kupiona przez allegro i tak samo było. Więc jest ktoś łaskaw pomóc ? :>
     
  8. Tyczek1221

    Tyczek1221 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 4, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok już coś zrobiłem i działa dzięki.
     
  9. hashpl

    hashpl Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    449
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock
    mozesz napisac co zrobiles ? bo mam podobny problem z instalacja gry, dochodzi do 36% wyczyscilem pamiec podreczna to doszlo do 51% i znowu blad zeby przeczyscic plytke szmatka
     
  10. cin_mar

    cin_mar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja też miałem podobny problem, mnie pomogło zgranie danych na pendrive i sformatowanie dysku, po tym zabiegu wszystko wróciło do normy
     
  11. hashpl

    hashpl Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    449
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock
    no dobrze ale ja mam ponad 80gb danych na dysku, czy moge podlaczyc dysk do kompa przez kieszeń usb lub kable sata ? jakim programem komputer rozpozna dysk ?
     
  12. cin_mar

    cin_mar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    hmm, w tym temacie nie miałem osobiście styczności, ale ponoć po podłączeniu dysku bez problemu jest on widoczny w komputerze, z tym że partycja xboxa nie jest rozpoznawalna bezpośrednio, trzeba ją potraktować jakimś programem do odczytywania danych, ale teraz nie kojarzę nazwy. poszukaj tutaj na forum, jeśli nie to wieczorem popatrzę na zagranicznym forum i dam znać w razie czego
     
  13. hashpl

    hashpl Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    449
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock
    ok bylbym wdzieczny jakby ktos podal nazwe tego programu
     
Wczytywanie...

Poleć forum