1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

FIFA13 na LT 2.0

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez Skipper17, Październik 20, 2012.

  1. Skipper17

    Skipper17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2012
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jeżewo
    Witam :)
    Pobrałem sobie FIFE 13 i zmieniłem obraz na LT 2.0 tzn.dograłem tą całą topologię i gdy chcę przepuścić obraz przez abgx'a wyskakuje błąd : ERROR: D:\Obrazy ISO\FIFA 13 RUSSOUND\srt-fifa13.iso isn't recognized as an XBOX 360 or stealth files!
    O co może chodzić ? Źle pobrany obraz,czy stary napęd? Dodam,że abgx'a ustawiałem zgodnie z tą stroną :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    a po co robisz pod lt 2.0 cofasz topologie i potem znowu abgx pod lt 3.0 ? co chcesz osiagnać
     
  4. Skipper17

    Skipper17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2012
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jeżewo
    Przecież potem zaznaczam opcję w abgx żeby przy sprawdzaniu obrazu nie dogrywało topolgy
     
  5. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    ale po co robisz przepusc ja pod lt 3 zrob potem lt 2 i pal na plyte SRT smiga bezproblemowo
     
  6. Skipper17

    Skipper17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2012
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jeżewo
    Kurde nie rozumiem... mógłbyś napisać krok po kroku ?
     
  7. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Odp: FIFA13 na LT 2.0

    Przepusc przez abgx, dograj topologie pod lt2.0 i wypal... A nie jeszcze raz przez abgx

    Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
     
  8. Skipper17

    Skipper17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2012
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jeżewo
  9. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    gosciu ale po co to robisz co za duzo to niezdrowo , zrob tak przepusc abgx z ustawieniami pod lt 3.0 potem xbc zrob gierke pod lt 2.0 i palisz gume i gra leci jesli masz ihasa :)
     
  10. Skipper17

    Skipper17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2012
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jeżewo
    No właśnie... jeśli mam,ale ja nie mam ;D
     
Wczytywanie...

Poleć forum