1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fifa13 problem z "brudną płytą"

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez thevirusplw, Marzec 5, 2013.

  1. thevirusplw

    thevirusplw Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 22, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam ,
    Mam problem z grą Fifa13 za każdym razem kiedy ją nagrywam xbox nie chce jej czytać , wyskakuje błąd z brudna płyta.
    Dodam ze mam nowego laptopa z nagrywarka TSSCORP używam programu burner max(wspiera moja nagrywarkę) i imgburn najnowsze wersje.
    Nagrywałem już dwie inne gry xgd3 tj. Tekken tag tournament 2 i CoD BlackOps 2 i z nimi nie mam żadnych problemow działają w porządku, jedynie ta Fifa nie chce działać , sprawdzałem ja w abgx (najnowsza wersja) i wszystko jest z plikiem OK. Aha używam płyt Verbatim +R DL 8x, nagrywam z prędkością 4x (nagrywarka nie obsługuje 2,4x "?"). Wszystkie ustawienia w abgx i imgburn ustawiam jak w poradniku na forum. Już sam nie wiem co zrobić spaliłem już 2 płyty i szkoda mi dalej próbować. Z góry dziękuje za pomoc.

    edit

    nagrałem 3 płytę z opcja burnproof off i tym razem dałem żeby zweryfikowało płytę i przy 49% wyskoczył mi taki błąd : http://www.img.pl/qhm
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Nie nagrasz tym programem bo jest do ****
     
  4. thevirusplw

    thevirusplw Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 22, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    "TYM" programem tzn imgburn czy burner max?
     
  5. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Clonemcd sproboj. Iso w abgx oki? Skanowane na autofix level 3 ?
     
  6. thevirusplw

    thevirusplw Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 22, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak abgx wszystko Ok sprawdzone jak w poradniku , wczesniej nie mialem problemow z zadna gra tylko ta fifa
     
  7. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Winna tu jest nagrywarka i tak . Mozesz jeszcze nagrac i moze byc to kwestwia ustawien w prog. Jak x4 to wlacz opcje opc
     
  8. thevirusplw

    thevirusplw Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 22, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no tak mysle ze to bedzie nagrywarka tylko zastanawialem sie czym sie roznia te nagrywarki Ihas, caly czas myslalem ze to chodzi tylko o to ze nagrywaja cala gre xgd3 bez tych opcji trundicate i ze z tym programem burnermax zwykle nagrywarki sie niczym nie roznia, widac tak nie jest:(
     
  9. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Nie znaczy ,ze obsluguje to nagrywa mistrzowsko. Jakoscia nagramia. Laptowki sie praktycznie do gier na xa nie nadaja. W clonecd sproboj podobno dziala z pay tools. Albo nagrzebales w ustawieniach imgburn.
     
  10. thevirusplw

    thevirusplw Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 22, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    podejzewam ze poprostu zrezygnuje z tej fify bo juz 3 plyty poszly to prawie 15zl jeszcze troche i bardziej bedzie sie oplacalo nagrywarke kupic niz dodatkowe plyty:) a jesli chodzi o imgburn to nic nie zmienialem oprócz tego co w poradniku tj. calculate optimal i wlaczyc OPC , moze jeszcze raz sprobuje tym clonecd jak kupie nowe plyty , dzieki za odpowiedzi
     
  11. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Ten pay tool to jakby emulator zeby gra sie nagrala cala w praktyce to jest badziewie z lt max nie ma porownania. A ktos pisal ,ze ten prog koniec ihas co nie jest prawda.
     
Wczytywanie...

Poleć forum