1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fifa13 Xbox live we 2 na 1 konsoli ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez rafal101010, Listopad 21, 2012.

  1. rafal101010

    rafal101010 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema. Nie wiecie może jak grać w fife13 przez internet we dwóch na 1 konsoli ? Mam xbox live itp, chce z kumplem grać na 1 konsoli we 2 na kogoś przez intrenet.
    Z góry dzięki :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. so0cer

    so0cer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2012
    Posty:
    43
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    możesz grać w sezonach, chyba jak wybierasz juz druzyne to na drugim padzie naciskasz Y i gracie :)
     
  4. rafal101010

    rafal101010 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Właśnie że nie. Wyskakuje takie coś: "Aby móc zagrać w grę należy zalogować dodatkowy kontroler dla konsoli xbox 360 jako gość. Po otrzymaniu odpowiedniego powiadomienia należy się zarejestrować jako gość profilu gracza zalogowanego na serwerze EA". i daje OK i wyskakuje okno do logowania. Ale zamiast zalogować dwa pady, loguje mi tego drugiego jako podstawowego a tego pierwszego nie widzi ....
    A jak daje żeby zalogować jako gość to wyskakuje: Nie można zalogować się do usługi xbox live. Użyj profilu, który zawiera prawidłowe dane konta.
    Pomocy
     
  5. KamQiX

    KamQiX Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    700
    Polubienia:
    138
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kluczbork
    Nie chcę pisać nowego tematu, bo ten jest odpowiedni do tego:
    Więc jak grać we 2 graczy na jednej konsoli przeciwko dwóm innym graczom przez internet ?
    Gdy wchodzę w SEZONY i naciskam '' Y '' (Dodaj/usuń gościa) wyskakuję okienko logowania, wybieram konto gościa i wyskakuję informacja: ''Nie można zalogować się do usługi xbox live. Użyj profilu, który zawiera prawidłowe dane konta.'' Po czym przenosi mnie do ekranu głównego gry FIFA 13 :/

    Czy jest w FIFE 13 opcja grania 2 vs 2 (2 pady na jednej konsoli) ? Jeżeli tak to gdzie ?
     
  6. LordLotr

    LordLotr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    193
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ostrów Mazowiecka
    A masz dwa profile na konsoli ktore sa zarejestrowane na live? Czyli adekwatnie Ty masz swoj profil i kolega swoj. I wtedy Ty sie logujesz n jednym padzie on na drugim. Bo jesli kolega nie posiada konta z wlasnym gamertagiem to na livie nie pogra.
     
  7. KamQiX

    KamQiX Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    700
    Polubienia:
    138
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kluczbork
    Tak pobrał na moją konsolę swoje konto, ale gdy swoim padem loguję się na nie wyskakuję informacja że musi zalogować jako gość... A potem jak loguje się jako gość to piszę że ma użyć konta które zawiera prawidłowe dane.
     
  8. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    A obydwa konta mają Golda?

    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
  9. kazekelo

    kazekelo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam takie pytanie czy żeby używać konta '' gość'' na live piersze konto musi mieć Gold live? , jade na zdrapkach 2 dniowych ktore niedają golda i kiedy próbuje zalogować sie drugim padem jako gość wyskakuje mi Nie można zalogować się do usługi xbox live. Użyj profilu, który zawiera prawidłowe dane konta.
     
Wczytywanie...

Poleć forum