1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fifa14(Burner max payload)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez seba7878, Luty 9, 2014.

  1. seba7878

    seba7878 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2014
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Osinki, Tarnobrzeg, Poland, Poland
    Witam.
    Moja nagrywarka jest kompatybilna z burner max payload i chciałbym sie spytać czy jest możliwość nagrania fifa 14 z użyciem burner max na zwykłej nagrywarce
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. marek789

    marek789 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2011
    Posty:
    147
    Polubienia:
    40
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Sosnowiec
    Tak jest możliwość nagrania ale tylko jest kompatybilna z burnermax payload tools
     
  4. seba7878

    seba7878 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2014
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Osinki, Tarnobrzeg, Poland, Poland
    Tylko że jak nagram z burner max to potem na konsoli niemożna tego odczytać wyskakuje nieodczytywany dysk
     
  5. Samurai

    Samurai Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2013
    Posty:
    247
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Lubin
    Powinno działać.Sam nagrałem Fife przy pomocy Payload Tools na IHASie 124D czyli metodą jak dla zwykłej nagrywarki kompatybilnej.I wszystko jak najbardziej działą.Płyty verbatim? Jak tak to sprawdź ustawienia IMG Burn'a.
     
  6. seba7878

    seba7878 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2014
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Osinki, Tarnobrzeg, Poland, Poland
    Napoczątek na verbatimach potem na emtec (mam pare gier na emtec i śmiga) ustawienia z opc i bez ops nagrywałem. mógłbyś podać ustawienia img burna na płyty verbatim i emtec ?
     
  7. se7ener

    se7ener Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 9, 2013
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Stalowa Wola
    Mialem podobny problem z fifą 14 i payload tool (po nagraniu nie czytało plyty, blad scierki), ale gdzies znalazlem sposob, ktory sprawdzil sie idealnie;
    1. Nie wyrzucaj plyty nagranej payload toolem.
    2. Wypal fifę jednak bez uzycia payloada, za pomoca truncate.
    3. Wsadz plyte nagrana metoda truncate i skopiuj ja na dysk konsoli (u mnie to zadzialalo)
    4. Odpalaj fife przy uzyciu plyty nagranej payloadem

    Wysłane z mojego LG-E975 przy użyciu Tapatalka
     
  8. seba7878

    seba7878 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2014
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Osinki, Tarnobrzeg, Poland, Poland
    Ok spróbuje . a czy z gta 5 to normalnie nagra z payloadem i będzie czytało płyte i wszystko będzie śmiagło ?
     
  9. se7ener

    se7ener Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 9, 2013
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Stalowa Wola
    Podobno GTA V trzeba truncate nagrywac, tak przynajmniej jest napisane w poradniku o nagrywaniu GTA


    Wysłane z mojego LG-E975 przy użyciu Tapatalka
     
  10. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jeżeli nie wywali żadnego błędu przy nagrywaniu to powinno działać na 100% :)
     
  11. seba7878

    seba7878 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2014
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Osinki, Tarnobrzeg, Poland, Poland
    A nagrałem fifa 13 i niewyskoczył błąd ani jeden i jak wkładam do xboxa wyskakuje błąd o ściereczce . a i czego xbox czasmi nie czyta niektórych płyt
    np wziołem od kolegi black ops 2 na płycie platinium to tylko jak włączyłem xbox to działo a potem już nie i u kolegi fifa 13 pokazuje sie ikonka od uruchomienia a u mnie nierozpoznany dysk co moge zrobić ?
     
  12. se7ener

    se7ener Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 9, 2013
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Stalowa Wola
    Takie to juz burnermax payload tool- nigdy nie ma pewnosci co do nagranej kopii czy bedzie dzialac, jezeli chcesz miec pewnosc to IHAS rewizja B i plyty verbatim

    Wysłane z mojego LG-E975 przy użyciu Tapatalka
     

Poleć forum