1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

PL FIFA15 (2014) PAL.XBOX360-SRt

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez -=SETH=-, Wrzesień 23, 2014.

  1. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28114
    Polubienia:
    3216
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    [​IMG]

    RELEASE: FIFA.15.PAL.PL.XBOX360-SRT
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dyrygent

    dyrygent Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  4. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28114
    Polubienia:
    3216
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Nic jeszcze nie wiadomo...
     
  5. MGKAIKA5

    MGKAIKA5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2012
    Posty:
    44
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    A, A
    Normalnie pójdzie na lt 3.0??
     
  6. Oskisko

    Oskisko Men of Mayhem Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2010
    Posty:
    180
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    Angielski i polski w jednej wstawce? W poprzednich czesciach tak nigdy nie bylo. Czyli, ze moge sobie ustawic ang komentarz i polskie napisy? Jak ktos to sciagnie to niech napisze jak jest. Dzieki z gory.
     
  7. kamilradom1910R

    kamilradom1910R Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2011
    Posty:
    149
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Radom
    Nie ma tu jezyka angielskiego. Tylko polski, ruski, czeski, wegierski. Niestety angielskiego brak a to najlepszy komentarz:(
     
  8. xRemingtonx

    xRemingtonx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2010
    Posty:
    105
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wałbrzych
    Czyli potwierdzone że nie można ustawić ang komentatora?
     
  9. kamilradom1910R

    kamilradom1910R Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2011
    Posty:
    149
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Radom
    Tak. Jak chcesz angielski komentarz to znajdź wersję COMPLEX
     
  10. kacperex

    kacperex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    314
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    Można już grać online? Niby premiera jutro, ale preordery w sumie już dochodzą.
     
  11. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Graj. Myslisz ze srt skad ma plyte

    Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka
     
    1 osoba to lubi.
  12. kacperex

    kacperex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    314
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    Tak myślałem, ale lepiej się upewnić, po co robić problemy :)

    Dzięki.
     
  13. Milan

    Milan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Odpalił już ktoś? Co z tym CIV ?
     
    2 użytkowników lubi ten post.
  14. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28114
    Polubienia:
    3216
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Niestety gra posiada CIV.
     
  15. Oskisko

    Oskisko Men of Mayhem Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2010
    Posty:
    180
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    Czyli co, juz bez problemow mozna grac bedac zalogowanym na LIVE? Sorki, ze powielam pytanie, ale chce byc pewnym ; P
     
  16. qba123

    qba123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2010
    Posty:
    302
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    zacząłem grać wczoraj wieczorem na live i w moim przypadku wszystko jest ok ;P
     
  17. kacperex

    kacperex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    314
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    Kilka meczów za mną. Śmiało można grać. Wypalone IHASem
     
  18. Samuraiser

    Samuraiser Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2013
    Posty:
    150
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zielona Góra
    BurnerMax Payload tez polegl?
     
  19. lukasz27

    lukasz27 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2012
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Mazowieckie
    u mnie tez blad przy weryfikacji jakie sa do tej gry ustawienia w ihasie?
    nagrywałem na verbatim
    -SMART BURN ON
    -FORCE HYPER TUNING ON
    -OVER SPEED WRITING OFF
    -ONLINE HYPER TUNING ON
    -change for drive for(DVD+R DL Media-EEPROM!)a new setting DVD-ROM
    -perform OPC Before Write zaznaczone
    -Verify Against Image File zaznaczone
    -buffer size na 241 mb
    -zaznaczenie verify
    -prędkość 4x

    cos zmienić?
     
  20. tribalrage

    tribalrage Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2014
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    Ja nagrałem nagrywarką w laptopie z payload tool weryfikacji nie puszczałem ale na dysku się zainstalowała i nie miałem na razie problemów
     
  21. kamilradom1910R

    kamilradom1910R Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2011
    Posty:
    149
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Radom
    Takie same jak do każdej innej gry. Na jakich płytkach nagrywasz to Ci podam ustawienia (Mam do wszystkich Media ID Platinum i Verbatim). Osobiście wypalam na Platinum bo nigdy mnie nie zawiodły, a są w miarę tanie.

    Na Live można grać bez problemu bo to obraz tej samej gry która jest w sklepach od 2-3 dni do kupienia, z tym, że jak ja wczoraj grałem (fakt, że w nocy ok. 2-3) to było bardzo mało osób jeszcze i H2H nie udało się zagrać.
     
Wczytywanie...

Poleć forum