1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fight night 4

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez rogaliusz88, Grudzień 19, 2011.

  1. rogaliusz88

    rogaliusz88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam problem z gra fight night 4
    Zgralem gre na plytke
    wlaczam konsole slysze jak wczytuje sie gra a nagle wyskakuje mi blad zebym przetarl plyte i zresetowal konsole
    Myslalem ze moze plik jest zle nagrany lub uszkodzony sprawdzilem w programie axbg i okazalo sie wszystko ok ? nagrywalem to na plytke verbatima a pozniej jak nie poszlo to na double layer i nic nie chodzi mam wgbrane na konsole LT + 2.0 pomozcie mi bo ja juz 2 dzien siedze i na rozne sposoby probowalem to rozgryzc, i forum przelecialem i po wskazowkach chodzilem.
    z Góry dzieki ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. minimaki22

    minimaki22 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2009
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jaką masz konsole ? Inne gry chodzą normalnie ? może napęd siada
     
  4. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    nagraj cdclone jak dalej to samo znaczy ,że laser pada i zostanie ci opcja nagrania na płytach na których ci działają gry
     
  5. rogaliusz88

    rogaliusz88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wiecie tylko jest fakt ze konsola jest nowka kupiona 3 dni temu kazda gra orginalna chodzi plynie mysle ze moze to byc problem w nagrywarce bo wypalam gry z laptopa ? myslicie ze to moze byc to ?
    sprawdzalem inne piraty od innych osob i tez chodza bez problemow. ja sie w sumie dopiero co ucze co i jak w tej konsoli:)
    a konsole mam slim. i Na 3 plyty
    1 zle zgralem bo nie wiedzialem co i jak jest z obrazem
    2. jak juz dobrze nnagralem to jest wyczysc plyte
    3. nie dokonczyla mi sie do konca
     
  6. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    jak ci się nie nagrało do końca to raczej działać nie będzie i i jakim programem nagrywasz?
     
  7. rogaliusz88

    rogaliusz88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    INGBurn tylko raz mi sie nagralo do konca i pisze wyczysc plyte i zresetuj konsole robie to i nic sie nie dizeje
     
  8. rogaliusz88

    rogaliusz88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jak sprawdzam w abgx wyskakuje jedynie to na zolto
    DMI is unverified
    SS is unverdified
    to cos zmienia ?
     
  9. rogaliusz88

    rogaliusz88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dodam ze nagrywarke w laptopie mam
    dvd super multi dl
    nagrywarka ma ponad rok
     
  10. rogaliusz88

    rogaliusz88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jakbym wrzucił gre na dysk przenosny działała by gra?
     
  11. mlodybalon

    mlodybalon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2010
    Posty:
    167
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Z dysku nie zadziała. A na laptopie to większość gier ma problemy. Kolega na lapku nagrywał i tylko jak nagrał na verbatimy to gry działały a na innych zawsze kicha.
     
Wczytywanie...

Poleć forum