1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fight Night Champion- dwa pytania

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez neCro, Marzec 2, 2011.

  1. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Witam mam pare pytan zwiazanych z ta gra :
    1. Poziom trudnosci (amator) jest dla mnie za latwy, max 3 rundy i gosciu lize dechy, za to na (PRO) juz nie daje rady, walcze albo 10 rund i ledwo na pkty albo dostaje baty, teraz pytanie jak ustawic suwaki na pro aby gra miala jakikolwiek sens?
    2. Czemu w trybie LEGANCY kiedy cwicze Athetics po kazdej walce wytrenowany juz wczesniej atrybut dajmy na to sila spada i wynik calkowity (OVERALL) w wyniku czego, tez ?

    PS. Za dobre odpowiedzi podziekuje!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Macias1973

    Macias1973 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja pozwole w uzupełnieniu podpiąc sie pod pytania. Którym suwakiem w ustawieniach ustawia się poziom wizualnych obrażen boksera ( rany, siniaki, krew ) ???
     
  4. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Physical Damage
     
  5. doberman

    doberman Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    wolne miasto gdańsk
    przepraszam za offtopic ale nie moge zalozyc tematu
    nie mam replaya po nokaucie, odrazu przechodzi do liczenia co jest?? przeciez te replaye i wykrzywiajce sie mordy od ciosów to jest the best, sciagnolem wersje 360-complex, probowalem takze intalowac gre na dysku( nie mam dysku tzn na usb) to nie działa
    wie ktos jak zaradzic ten problem???
     
  6. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Zna ktos odpowiedzi na moje pytania ?
     
  7. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    up up upup
     
Wczytywanie...

Poleć forum