1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fight night champion - problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Dyniu, Luty 25, 2011.

  1. Dyniu

    Dyniu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    Witam. Mam problem z grą FNC. Po włączeniu pojedynczej walki wyskakuje mi błąd płyty. Pisze mi ze mam płytę wyczyścić ale to nic nie daje. Czy to może być przez to że źle się nagrała czy przez to że może być błąd gry? Prosze o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. filut10

    filut10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2010
    Posty:
    140
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Może nagrałeś ze zbyt dużą prędkością? Najlepiej nagrywać na 2.4x , sam tak nagrywam i wszystko działa.
     
  4. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Powiedzcie mi co to jest wersja Complex ?
     
  5. Dyniu

    Dyniu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    W CloneCD miałem zaznaczoną prędkość 2.4 a nagrywało mi z prędkością ~5x
     
  6. rubensk

    rubensk Banned

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Katowice
    Nawet w ingburn tez jak daje 2.4 wypala z 4-5 x poprostu juz nie mamy takich wolnych nagrywarek ale w zyciu zadna plyta mi sie zle nie wypalila dajac nawt na max wiec moze zmien program albo sprawdz abxie czy gra jest okej czy nie crc albo cos
     
  7. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Odpowie mi co to jest wersja complesx ?
     
  8. filut10

    filut10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2010
    Posty:
    140
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nie mam pojęcia, ale właśnie zasysam Bulletstorma w takiej wersji :D
     
  9. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Jest to grupa ludzi która ripuje gre i wstawia do sieci. Tak jak gry na pc, np. Reload, Razor1911
     
  10. filut10

    filut10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2010
    Posty:
    140
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Dzięki za wyjaśnienie :D
     
  11. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    ja nagrałem ostatnio dwa razy ta grę bo znajomy chciał i tez był ten bląd....okazało się że szoczewka była zabrudzona.....teraz hula.....
     
Wczytywanie...

Poleć forum