1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fight Night Champion - problem

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez DiamentWG, Marzec 3, 2011.

  1. DiamentWG

    DiamentWG Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    z południa
    Witam mam taki problem w Fight Night Champion
    po wyjściu z wiezienia toczymy walkę z jakimś tam sparing partnerem naszego brata i następna walka to sparing w kaskach i co tam trzeba zrobić żeby zaliczyć ten sparing stoczyłem już kilka walk nokautowałem gościa dawałem mu się nokautować przewalczyłem 3 rundy cale i za każdym razem mam game over i czy powtórzyć, co tam trzeba zrobić??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Deep

    Deep Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2009
    Posty:
    333
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Oława
    Z tego co pamiętam było tam, że masz położyć typka samymi ciosami w korpus.
    Czytaj dokładnie, bo zawsze pisze co masz zrobić.
     
  4. DiamentWG

    DiamentWG Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    z południa
    :) dzięki idę próbować :)
     
  5. lukka89@o2.pl

    lukka89@o2.pl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 4, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam też takie problem żę nie ma replaya nokautu !! Tylko wale go w ryjek i on upada i koniec nie ma w zwolnionym tępie nic :((
     
  6. memeczyslaw

    memeczyslaw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    224
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    zeby nie zakładać nowego tematu chcialbym prosić o rady jak pokonać tego murzyna gdize walke zaczynamy w drugiej rundzie i coś pisze w rogu na temat nokautu prawą ręką nie wiem co mam tutaj zrobić niby mam kontuzje a moge bić dwoma rękami, a po za tym jeden cios tego murzyna i juz jestem zamroczony drugi cios i nokaut nie moge dotrwać nawet do 3 rundy ;/ co mam zrobić?
     
  7. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Kolego troche english musisz wprowadzic w swój LIVE :)
    Już Ci pomagam,a więć w tej walce masz kontuzje prawej ręki,aby pokonać mudżina musisz używać tylko i wyłącznie lewej reki,gdy uderzasz prawą wtedy spada ci Healt,a co za tym idzie stajesz się jedno strzałowcem,wystarczy wtedy (kiedy masz mało healt) że murzyn pacnie Cię z liścia i masz KO :)
    Tak więc lewą reką tylko i wyłacznie,możesz go oczywiscie raz na jakiś czas szurnąć prawizną,ale nie cały czas.
     
  8. lukka89@o2.pl

    lukka89@o2.pl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 4, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No a jeśli chodzi o ten replay po nokaucie? U mnie go nie ma:( to trzeba cos ustawic cos wciskac zeby włączyc?
     
  9. taktobywa

    taktobywa Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 24, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Żeby mieć replaye musicie mieć dysk (nie usb, nie karte pamieci) tylko normalny dysk do konsoli. Sprawdzone info bo jak grałem u ziomeczka który ma dysk replaye były normalnie (ja nie mam i ****) cóż może coś z tym zrobią aaaaaa oczywiście graliśmy na tej samej wersji gry PISJOU
     
  10. konrado2009

    konrado2009 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 6, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam . czy moze mi ktos napisac krok po kroku jak zrobic wlasna postac i pozniej ja pobrac do gry??
     
  11. Amelia

    Amelia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lubin
    Jestem juz dosyć daleko i stanąłem w walce z Championem (Isaac) pierwsze 2 rundy trzeba nie dać się znokautować (to przetrwałem), następnie trzeba zadać 75 ciosów na korpus to też mi wychodzi ale koleś niszczy mnie nokautami - macie może jakiś sposób żeby przetrwać ??
     
  12. falcon1984

    falcon1984 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2009
    Posty:
    237
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Mam tak samo, wale w kolesia ciosy na korpus, nawet nieźle mi to idzie ale zawsze się trafi że koleś sprzeda mi ciosa po którym nie mogę już wstać :p Raz miałem już nawet 65 ciosów ale raz mi przyłożyć i papa :p Oczywiście cały czas stosuje gardę (RT) ale skubaniec sprzedaje czasami K.O. jak zadaje cios na korpus. Macie może sprawdzoną taktykę ? :)
     
  13. Amelia

    Amelia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lubin
    Falcon1984 - mi się już udało go pokonać (nie było łatwo:) na zadanie 75 ciosów w korpus masz aż 3 rundy więc obierz sobie taktykę. Ja zadawałem 3-4 ciosy na korpus i odskok, potem znowu podejście 3-4 ciosy i odskok -mi się udało zadać 75 ciosów w 2 rundy - więc w 3 rundzie unikałem ciosów (głównie chodziłem z gardą dookoła ringu). Mam nadzieję że choć trochę pomogłem.
     
  14. doberman

    doberman Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    wolne miasto gdańsk
    no to lipa bo nie mam dysku, ale mam okazje kupic dysk 20gb ten z tych pierwszych czy wtedy bede miał replay, wiem pytanie banalne ale moze to tylko dzala z nowymi dyskami o wikeszej pojemnosci np 250gb
    pozdro
     
  15. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    ja mam stary dysk 20 GB i normalnie dziala ja powtorki :)
     
  16. bratmateo

    bratmateo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 14, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam jestem tu nowy (nie wiem czy pisze w dobrym dziale z góry sorry) a moj problem polega na tym ze pobieram Fight Night Champion badam abgx360 wszystko ladnie ale jak pat****e do wave 3 i sprawdzam 2 raz to wyskakuja bledy crc co jest grane ?? czy moge nagrywac ??
     
  17. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Najpierw sie sprawdza abgx'em a potem pat****e. Jesli juz spaczowales to nigdy nie sprawdzaj agbxem ponownie bo spieprzy obraz..
    W tej sytuacji najlepszym wyjsciem bedzie jak sciagniesz jeszcze raz obraz, lub jesli jeszcze nie usunales partow gry to rozpakuj na nowo i zrob jak mowie w 1 wersie mojej odpowiedzi :)
     
  18. bratmateo

    bratmateo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 14, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzieki wielkie :)
     
  19. Sierak1717

    Sierak1717 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    697
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bielawa
    Da się w trybie Legacy zmienić kategorię wagową ??
     
  20. matik177

    matik177 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2008
    Posty:
    148
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Może to głupie pytanie ale nie znam się i nie wiem co zrobić żeby mieć wszystkich zawodników dostępnych w trybie fight now. np: Kliczko, Haye itd. Jak ich odblokować?
     
  21. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    W Fight Night Champion, obydwaj bracia Kliczko, w tym Haye jest przeciez dostepny odrazu, od nowosci - nie trzeba niczego odblokowywac?
    Nie rozumiem jak mozesz miec ich zablokowanych?
     
Wczytywanie...

Poleć forum