1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fight Night Champion - własne mp3

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Po|<ora, Grudzień 16, 2011.

  1. Po|<ora

    Po|<ora Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kalisz
    Czy da się wrzucić własne mp3 do FNC na X360? Bo chciałbym wrzucić swoją piosenkę i ustawić ją na wejście.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Sierak1717

    Sierak1717 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    697
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bielawa
    Tak, wrzucasz pliki audio tworzysz swoją playlistę i w grze podczas wyboru muzy masz do dyspozycji wybór ze swojej playlisty.

    Może trochę pokrętnie ale można bo sam wrzucałem.
     
  4. Po|<ora

    Po|<ora Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kalisz
    A jak stworzyć tą playlistę? Wgrałem utwór mp3 na pendrive.

    Ref. Mam niby tą playlistę, nazywa się Music, ale w grze nie wykrywa mi jej...

    ref
     
  5. kubax360

    kubax360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    186
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zgierz
    musisz nagrać płytę audi, czyli taką, którą odtworzysz w każdym odtwarzaczy cd, nie mp3 tylko AUDIO, wkładasz taką płytę do xboxa, odtwarzasz, masz tam opcję zgraj utwory, poprzez xboxa zgrywasz je na dysk, możesz je podpisać, następnie z tych zgranych utworów robisz playlistę i będzie widoczna w grze.
     
  6. Po|<ora

    Po|<ora Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kalisz
    Ale ja nie mam dysku. Mam pendrive 2gb.
     
  7. kubax360

    kubax360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    186
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zgierz
    masz pendrive 2 gb przystosowany do konsoli? sprawdz płytę AUDIO, czy możesz zgrać z niej utwory na pendriva, uzywając konsoli, nie tak że zgrasz w formacie mp3 na pendrive.
     
  8. Po|<ora

    Po|<ora Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kalisz
    Poprostu nagrałem muzykę w formacie audio na płytę CD, i w Xboxie nie było opcji aby zgrać na pendrive...
     
  9. wygrana2324

    wygrana2324 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
    Czyli nie możesz zgrać go na pena hmmmm.......... chyba zostaje ci kupno dysku bo inaczej nici z własnej muzyki.
     
  10. Po|<ora

    Po|<ora Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kalisz
    Hmm... Chyba nic innego mi nie pozostaje, ok dzieki.
     
  11. lebki

    lebki Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 5, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Odp: Fight Night Champion - własne mp3

    To może ja podepnę się pod temat ale w trochę innym deseniu :) Chodzi o możliwość dodania do gry własnej twarzy. Nie wiem co robię nie tak. Wgrałem swoje fotki na konto ea. W ustawieniach ea mam dodane konto live. I niby wszystko ok, ale gdy chce ściągnąć fotkę do gry dostaje info ze uprawnienia konta ea są nieprawidłowe czy jakoś tak. Nie wiem już gdzie mam szukać. Konto ea ustawilem na public. Może problemem jest brak Golda?

    Ps. Nie mogę również ściągać bokserów w Boxer Share. Nawet jak próbuję wejść w ustawienia online to dostaje komunikat. Your current account dont have right priviliges ... czy cos w ten desen. :(

    Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum