1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fight Night Champion XBOX360-COMPLEX

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez smoqpl, Luty 25, 2011.

  1. smoqpl

    smoqpl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    101
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Fight Night Champion XBOX360-COMPLEX jest w sieci , cos wiadomo ? ap 2.5 ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ZDZISIU222

    ZDZISIU222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie ma AP 2.5. Nie ma też niestety PL. Pozostaje czekać na wydanie SZOPASQUAD chociaż sam nie wiem czy będą jeszcze chcieli wrzucać po tej ostatniej nagonce na nich.
     
  4. wattPL

    wattPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ta gra nie będzie miała lokalizacji.
     
  5. smoqpl

    smoqpl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    101
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    a wola o aktualizacje?
     
  6. ZDZISIU222

    ZDZISIU222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    wattPL
    Popatrz sobie po portalach związanych z grami i dopiero się odzywaj. Gra będzie zlokalizowana w kinowej wersji językowej.
     
  7. wattPL

    wattPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    żaden sklep nie oferuje tej gry z polskimi napisami ( w ogóle gra nie ma opcji włączenia napisów...)na oficjalnej stronie EA Polska też nie ma informacji. ale może się mylę ( wiem mniej więcej które serwisy podają o wersji kinowej )
     
  8. memeczyslaw

    memeczyslaw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    224
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    witam mam pytanie czy gra wymaga aktualizacji dasha?
     
  9. wattPL

    wattPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  10. memeczyslaw

    memeczyslaw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    224
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ooo no to spoko czyli sposób 3 razy dash jeszcze bedzie aktualny? w bulletstorma nie gram takze nie aktualizowalem dasha
     
  11. wattPL

    wattPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    gra nie posiada również ap 2,5, jak jest wspomniane wyżej;)
     
  12. memeczyslaw

    memeczyslaw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    224
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    3 dashe nadal bede mial aktualne? zagram na starym dashu?
     
  13. wattPL

    wattPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  14. memeczyslaw

    memeczyslaw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    224
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    spoko dzieki, a tak z ciekawosci dlaczego bulletstorm wymagał aktualizacji a fight night nowsza gra go nie wymaga
     
  15. smoqpl

    smoqpl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    101
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odpowiedz jest prosta: Microshit :p
     
  16. ziombel86

    ziombel86 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2009
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ta gra napewno nie ma ap2.5?? Sciagnolem, wypalilem, odpalam i zaraz po urochumieniu dzieje sie to samo co z np. ac:b. Dasha mam z bulletstorma. Przerobka to lt 1.1
     
  17. at0l

    at0l Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 26, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Skoro nie ma ap2.5, czy powinna pojsc na ixtreme 1.51 liteon po spatchowaniu do wave 3 z update'm ze strony microsoftu? Bulletstorm dziala tym sposobem.
     
  18. sunrise103

    sunrise103 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2010
    Posty:
    209
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dzierżoniów
    Pewnie pójdzie. :)
     
  19. xus3r

    xus3r Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 1, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Moze moj post komus pomoze a moze i nie tak czy siak jest mowa o zabezpieczeniach to powiem co ja zrobiłem.Kupiłem pamiec do xbox orginała wiece ta mała biała.Wgrałem na niego update 2.0 12611. odpaliłem w ixie wykrył zainstalował na dysku bo zawsze tak robie aby na ixie nie instalowac bo jak cos to wypinam dysk i mam bez tego upa.No ale wracajac bulletstorm ma ten 12625 ale nie sapał nic tylko sie odpalił na tym co wgrałem.spaczowałem go do wavw 3 bo mam extreme jeszcze 1.6 a bullet ma wave 10 no przynajmniej ja taka wersje miałem.Wiec pewnie fight night zapewne pojdzie jesli faktycznie nie ma ap. Dodałem ten wpis bo mzoe komus sie przyda. No ale zeby zaraz nie było zbednych pytac o live to pisze do razu nie gram na live nie podpinam ixa do sieci wiec sie nie głowie o flage bana i tak dalej bo pewnie jak to zrobie to upala mnie od razu no ale wybrałem offline gaming wiec nie głowie sie tym.Tak czy siak jesli ktos ma podobna filozofie do mojej to zrobi podobnie i bedzie miał z głowy.Pozdrawiam
     
  20. popino

    popino Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2010
    Posty:
    128
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Mam pytanie do was-czy w trybie fight now jak sie gra w 2 osoby w momecie kiedy przeciwnik padnie nie macie powtorek przed liczeniem???
    Mozna jakos ustawic powtorke?
     
  21. DOOMSDEY

    DOOMSDEY Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 5, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam pytanie zrobiłem aktualizacje z Bulletstorma dzis wypaliłem Fight Night Champion na płycie verbatim z predkoscią x4.wsadzam płyte do x-a odpalam płyte i wyskakuje komunikat nie mozna odczytac płyty,przetrzyj szmatka.prosze o pomoc...
     
Wczytywanie...

Poleć forum