1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

fight night r 4 zmiana wagi

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez bodziek93, Kwiecień 12, 2010.

  1. bodziek93

    bodziek93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    siema, szukalem tu i w google, nie znalazlem. I mam pytanie bo zaczalem w najmniejszej wadze, jak zdobylem pas to mialem info czy chce isc do kolejnej wagi, no i poszlem jak w tamtej zdobylem pas to mi sie to juz nie wyswietlilo. Dlaczego? Moze sie nie da ? A jak sie da to jak ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MaryGave

    MaryGave Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    338
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zawiercie
    Zajrzyj do wiadomości tam będzie możliwość przejścia wagę wyżej
     
  4. bodziek93

    bodziek93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A napewno moge? To mozna od najnizszej o najciezszej czy z najnizszej o 1 i tyle ? Obczailbym tylko tato napala w bad company 2 :d pozdro
     
  5. MaryGave

    MaryGave Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    338
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zawiercie
    Możesz o jedną tylko wyżej jeżeli wcześniej dostałeś wiadomość o zmianie wagi a ją zignorowałeś to wiadomość powinna być w skrzynce
     
  6. bodziek93

    bodziek93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    tylko o 1 ? :/ ale szkoda
     
Wczytywanie...

Poleć forum