1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fight Night R4 - problem :D

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Karpiu360, Czerwiec 27, 2009.

  1. Karpiu360

    Karpiu360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2009
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
    Mam taki glupi problem ;p a bodajrze ;p tworze sobie nowego boxsera ;p wybieram wszystko ;D i wgl ;p

    i jak chce zapisac :D to nie mam pojecia jak ;p naciskam start, a pisze, zebym zapisal zmiany, a pozniej wrocil do pierwszego ekrany, czy czegos :D Dobra, zapisalbym, ale jak !!??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mmmm111

    mmmm111 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    206
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Po kazdej walce przeciez pyta czy chcesz zapisac czy nie. A jak masz wlaczony autosave to ci sie samo zapisuje po kazdej walce (nic nie musisz robic)
     
  4. Karpiu360

    Karpiu360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2009
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
    nie o to chodzi ;p

    poradzilem sobie :D close
     
  5. skm01

    skm01 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 29, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dołaczam sie do problemu,
    jest napisane , zeby dodac ustawienia lub je pominac, nastpenie kontunowac, gdzie to pokazuje sie przy wcisnieciu klawisza start, ktory oznaczony jest jako funkcja "done". Zmienialem juz wszystko co sie dalo, nadal jestem w kropce. Gra mi chodzi w 100% , zainstalowlem ja na dysku, tez nic nie dalo.
     
  6. krgs

    krgs Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    witam, mam problem z moim klockiem, a mianowicie z jego aktualizacja. moze zaczne od poczatku, chcialem sobie pograc w ufc 2009, wypalilem, odpalilem na iksie i sie okazalo ze musze zrobic aktualizacje, to ja zrobilem i w trakcie jej przebiegu wyskoczyl blad. dodam jescze ze byl to spatchowany obraz na iextreme.1.4. I to jednak nie pomoglo, bo gra sie nie wlaczala. potem sciagnelem aktualizacje, ta najnowsza, i tez nie zrobila sie do konca, tzn bez avatarow, bo mam czarnego ludzika, ale za to gra ufc odpalila normalnie. teraz chcialbym sobie pograc w fight night 4 i podczas wlaczania wyswietla mi sie komunikat o aktualizacji, daje tak, to nie mozna zrobic aktualizacji (nie mozna odczytac plytki ;P) a gdy daje nie, to gra niechce sie odpalic. a oczywiscie chcialem zrobic jeszcze raz aktualizacje, to juz nie moge bo nic mi sie nie wyswietla, przy wlozeniu pendriv'a. LUDZIE POMOZCIE!!!! CHCEM MIEC DOBRA AKTUALIZACJE AVATARAMI I GRAC W NAJNOWSZE GRY KTORE WYMAGAJA AKTUALIZACJ!!! POMOCY
     
Wczytywanie...

Poleć forum