1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fight Night Round 4 fighter z legacy mode.

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez bodziek93, Wrzesień 27, 2010.

  1. bodziek93

    bodziek93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Siema, czy moze mi ktos powiedziec jak importowac boksera z legacy mode do fight now? Bo on jest w fight now ale ma overal podstawowy 50, a jak zrobic zeby mnia taki jak w legacy mode i te wszystkie walki itd.? Z gory dziekuja
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. outcast

    outcast Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    O import boksera z legacy gra pyta przy jego tworzeniu. Musiałeś się nie zgodzić. Z tego co wiem to nie ma innej możliwości przeniesienia zawodnika do fight now.
     
  4. bodziek93

    bodziek93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Serio? Ja msylalem ze to pyta o import do xbox live. Ale ja jestem glupi .... :D Dzieki, ale jeszcze to sprawdze.
     
  5. bodziek93

    bodziek93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Sorry ze post pd postem, ale rozkminilem to i chodzi tam o to czy chce importowac innym moim fighterow do legacy mode czyli inni moi sa rownoczescie w mojej karierze :D Moze ktos zna odpowiedz na moje pytanie ?
     
  6. brudny_harry

    brudny_harry Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 14, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam mały problem jak tworze zawodnika, jak sobie go juz skonfiguruje jak mi sie podoba i dam "done" to wyskakuje "apply changes and contiunue to legancy mode discard changes and return to previous screen " co robie nie tak? ma to jakis wplyw ze karta jest w drugim gniezdzie?
     
Wczytywanie...

Poleć forum