1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fight night round 4 oraz UFC, wsadzam kopię zapasową i nic sie nie dzieje

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez sudoll, Lipiec 19, 2009.

  1. sudoll

    sudoll Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam.

    Wypaliłem w clone cd fight night round 4 oraz UFC, oczywiście zgodnie ze wszystkimi zaleceniami. W momencie włożenie gierek do napędu XBOXA 360 nic się nie dzieje. Wyskakuje tylko ekran x360 i to koniec.
    Wcześniej już zrobiłem z 20 kopi gier i wszystkie chodziły ale nie na tym napędzie.
    Czy to może byc winna mojej nagrywarki?
    Nagrywarkę posiadam tsst corp TS-L632M ATA device.
    AAA dodam, że wypalam oczywiście na Verbatmikach.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MixMachine

    MixMachine Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2009
    Posty:
    279
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    KnO
    Masz ixtreme 1.51 lub wyżej?
     
  4. sudoll

    sudoll Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Z tego co pamiętam mam konsole przerobioną ale z chipowaną... bo miałem jeden z tych nielicznych napędów gdzie sam ixtreme nie wystarczał.
    Ale niestety nie wiem jaki ixtreme mam....
    Można to jakoś sprawdzić?
     
  5. szakal666

    szakal666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ściągnij tą swoją ,,kopię zapasową '' od innego typka . Powinno pomóc
     
  6. sudoll

    sudoll Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nooo właśnie też tak myślę , że może z giercami coś jest nie tak...
    Aleee wcześniej jak coś było z grą albo źle wypalone wyskakiwał mi tekst na tv że płyta jest brudna albo uszkodzona. teraz nic takiego nie ma...
    NHL 09 ostatnio wypaliłem i wszystko ładnie chodzi....
    Możliwe, że te dwie gierce nie chcą mi chodzić ze względu na to ixtreme?
    Słyszałem, że te wszystkie nowe gry mają chodzić na tym ixtreme 1.6?
    Czy jeżeli mam zchipowanego xboxa to też mnie to obejmuje?
     
  7. slimak_110

    slimak_110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowe Miasteczko
    Ale wykrywa ci gierke jako DVD czy w ogole nic sie nie dzieje kompletnie ?
    Bo jak masz jako dvd to na bank masz za starego ixtreme'a wystarczy przerobic obraz (opis na forum) ale jak nic nie wyskakuje to nie wiem co sie dzieje.
     
  8. sudoll

    sudoll Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    to wygląda tak jakby właśnie miała się gierka włączyć... ale się nie włącza...
    Po uruchomieniu konsoli jest standardowa wstawka microsofta... wkładam płytkę... przeskakuje obraz i pojawia się to co zawsze podczas włączenia gierek ta biała tapeta z napisem i logo xbox 360. i nic dalej się nie dzieje...
    Płytki są na 100% dobrze wypalone.
     
  9. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    poczytaj to sie dowiesz
    http://x360iso.org/poradniki-iso/12...a-kompatybilna-z-ixtreme-1-5-i-starszymi.html
    http://x360iso.org/poradniki-iso/6365-sprawdzanie-obrazu-iso-stealth-za-pomoca-abgx360.html
    http://x360iso.org/oprogramowanie/1...14-05-2009-download-link-pierwsza-strona.html
     
Wczytywanie...

Poleć forum