1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fight night round 4 - problem

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez michal172, Październik 24, 2009.

  1. michal172

    michal172 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Krzeszowice
    Mam 2 problemy z tą grą

    1.Może się wydawać śmieszny ale mam problemy z ko przeciwnika wale go po mordzie jak jest zamroczony a on nic tylko się przykleja do mnie a dostaje same 100 w szczenę .Co mam zrobić żeby on w końcu padł na ziemie .

    2.Gdy próbuję się wejść na ten rynek EA gdzie można pobrać bokserów to mi po łączeniu wyskakuję błąd
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Shakedown

    Shakedown Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jeśli wyskakuje błąd przy próbie pobrania z marketplace to prawdopodobnie gra ma blokadę regionalną.
     
  4. michal172

    michal172 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Krzeszowice
    ale tu chodzi ja jest możliwośc pobrania stworzonego boskera to to za darmo jest ale jakoś z serwerem EA nie chce mnie połączyć
     
  5. kangurello19

    kangurello19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2007
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wałbrzych
    wiecie może czy będzie jakiś patch aby grać przyciskami a nie analogami?
     
  6. michal172

    michal172 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Krzeszowice
    miał być we wrześniu
     
  7. michal172

    michal172 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Krzeszowice
    poradziłem już sobie

    temat można zamknąć
     
Wczytywanie...

Poleć forum