1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fight Night Round 4 Problem

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Darth Vader, Listopad 22, 2009.

  1. Darth Vader

    Darth Vader Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 5, 2008
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wadowice
    Witam.
    Problem polega na tym ze gram legacy mode i mialem zaplanowana walke, ale tyson zocil mi wyzwanie wiec zakceptowalem i daje w kalendarzu symylacje do treningu i w tety wyswietla mi sie komunikat ze w tym dniu mam walke i mam do wyboru kontynłowac symulacje albo walczyc ale gdy cos wybiore to nic sie nie dzieje i tak w kolko. Mozna cos z tym zrobic prosze o odp.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. xelah8

    xelah8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Hmmm nigdy nie miałem takiego problemu. Mi gdy ktoś rzucał wyzwanie, to normalnie symulowałem do tej walki, a walkę rozgrywałem sam. Może spróbuj zasymulować walkę z Tysonem i sprawdź, czy w innych walkach masz ten sam błąd.
     
  4. Darth Vader

    Darth Vader Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 5, 2008
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wadowice
    Poprostu nie moge sasymulowac tego dni w ktorym miala byc wczesniejsza walka ani odbyc tej walki.
     
  5. Darth Vader

    Darth Vader Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 5, 2008
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wadowice
    Nikt nie ma żadnych pomysłów?
     
  6. BartexXx20

    BartexXx20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Kurcze, nie spotkałem się z taką sytuacją, tak samo jak wyżej normalnie symulowałem i ręcznie rozgrywałem walkę... próbowałeś na wszystkie możliwości??
     
Wczytywanie...

Poleć forum