1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fight Night Round 4 przyciski

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez grzebcio33, Maj 2, 2010.

  1. grzebcio33

    grzebcio33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2010
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Żagań
    Hej , na ps2 grałem w fn 3 i dam można było bić przyciskami a w 4 co ??????
    tylko analog :O
    na angielskim forum czytałem coś ze niby odblokuje sie jakiś level i będzie można grać przyciskami czy to prawda ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. badboy8

    badboy8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    641
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Musisz pobrać DLC do gierki żeby pykało
     
  4. grzebcio33

    grzebcio33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2010
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Żagań
    a co to dlc ?
    i jak to wgrać do gry ?
     
  5. grzebcio33

    grzebcio33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2010
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Żagań
  6. Fynal

    Fynal Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2009
    Posty:
    168
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nie da się, trzeba podłączyć się do live-a i ściągnąć :>
    No dobra da się ale musiał byś mieć odpowiednio przerobioną konsolę a wątpię by tak było.

    A i nie pisz 2 postów pod sobą użyj opcji edytuj
     
  7. grzebcio33

    grzebcio33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2010
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Żagań
    a żeby pobrac musze dac infirmacje o grze i pobrac materiały ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum