1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fight Night Round 4 - wadliwe ładowanie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Szpaner94, Styczeń 27, 2010.

  1. Szpaner94

    Szpaner94 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    468
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Problem polega na tym, że gdy uruchamiam grę (jak narazie tylko w FNR4) konsola zacina się w momencie ładowania.
    Loading Crash, nic nie mogę zrobić, obraz staje w bezruchu, nie da się wywołać DashBoardu ani nic innego. Po resecie to samo.
    Sprawdzałem to na dwóch konsolach, i wciąż nie da się uruchomić.

    Jedyne co znalazłem w necie, to użalanie się kolesi którzy mają to samo na oryginalnych płytkach. EA Support nabiera wody w usta i nic konkretnego nie pisze. Niby za którymś razem udaje się włączyć grę.

    Ja swoja kopie przejechałem najnowszym ABGX i wypaliłem IMGBurn-em.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Nagraj na verbatimce. Napewno pomoże.
     
  4. Szpaner94

    Szpaner94 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    468
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A jakieś inne pomysły? Bo w tej chwili nie mam Verbatima, a może się okazać że to wcale nie wina płyty ;)
     
  5. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Własnie dlatego ludzie kupują verbatimy żeby nie mieć takich problemów jak ty. Jest to najczestrzy przypadek przy innych płytach.
     
  6. Szpaner94

    Szpaner94 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    468
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Zapomniałem dodać że zainstalowałem grę na dysku. Więc to nie powinna być wina płyty...
    Zwyczajowo Xbox ma za zadanie zatrzymać się na 2 % instalacji i wywalić okienko o uszkodzeniu nośnika...
     
  7. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Bo pewnie się złe zainstalowalo. Xbox i tak uzywa plyte przy loadinu.
     
Wczytywanie...

Poleć forum