1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fight Night Round 4-wgrywanie właśnej muzyki problrem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez korni93, Czerwiec 2, 2010.

  1. korni93

    korni93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2010
    Posty:
    141
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    mam problem...otóż muszę się dowiedziec jak wgrać właśna muzykę do Fight Night Round 4..wiem że można
    otóż robie tak..mam płyte audio wrzucam na dysk jakieś 3 utwory w formacie AUDIO robie playliste właczam gre i nie ma muzyki wgl już..nie moge nic odtworzyć jest dźwięk ale bez muzyki a playliste moge wybrać w EA TRAX i przy edytorze ale niestety nic nie moge włączyc i usłyszeć więc pytam JAK POPRAWNIE WGRAĆ MUZYKĘ DO FIGHT NIGHT ROUND 4??bardzo mi na tym zależy więc prosze o pomoc
    pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ronnin

    ronnin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 1, 2009
    Posty:
    148
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ja w swojej instrukcji mam napisane tak:
    Boot up FNR4 and go to My Corner, select My Media, then EA TRAX, and enable your playlist. You can only enable one playlist at time.

    Czyli po naszemu:
    Włącz grę idź w my corner wybierz my media, później EA TRAX i udostępnij playlistę. Możesz udostępnić tylko jedną liste na raz

    hmm może niepoprawny format? spróbuj z innymi i musisz zgrać muzykę na dysk twardy albo kartę pamięci lub ewentualnie pendrive jeżeli masz najnowszego dasha
     
  4. korni93

    korni93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2010
    Posty:
    141
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    tak mam najnowszego ale jak na pendriva nagram audio??;p muszę koniecznie na płyte utowrzyć AUDIO DVD wrzucić na dysk ..i tak też robiłem ..może jak nagram teraz będzie inaczej bo wkłądałem starą płytę dwie piosenki wrzuciłem na dysk utworzyłem playliste i w grze była ale nic nie grało nie mogłem odtworzyć żadnej piosenki w meu był tylko dźwięk bez muzyki więc nie wiem czemu ;p spróbuje nagrać nową płyte i zobacze jak tam
    aha-zastanawia mnie dlaczego moja playslista załużmy o nazwie AAAAaaa była jako jeden plik..bo utorów jest kilka i razem z utworami była nazwa playlisty ale nie mogłem wejsć w nią a ni nic zrobić by zobaczyc zawarte w niej utwory
     
  5. korni93

    korni93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2010
    Posty:
    141
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    znowu próbowałem i gdy twoze w xboxie playliste i wchodze do gry mam sam dźwięk bez muzyki nie moge jej odtworzyć itd..gdy tylko usuwam z xboxa playliste dźwięk sie pojawia ;o
     
  6. ronnin

    ronnin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 1, 2009
    Posty:
    148
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    może nie udostępniłeś playlisty?
     
  7. korni93

    korni93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2010
    Posty:
    141
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    a jak ją "udostępnić"?? poprostu ją zapisuje ;)
     
  8. korni93

    korni93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2010
    Posty:
    141
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    jak tą playliste udostępnic???
    Edit-dobra mam juz muzyka działa..teraz tylko pytatane dlaczego gdy tworze playliste to nie jest jako całość a nie jako pojedyncze w niej utwory?;/tym samym np gdy robie własną playliste to piosenek w grze już nie moge słuchać..;/
     
  9. ronnin

    ronnin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 1, 2009
    Posty:
    148
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    zapewne dla tego iż gdy udostępniłeś własną playliste stara lista z muzyką gry została wyłączona, zapewne wystarczy wyłączyć udostępnianie swojej listy i będzie gitara.
     
  10. korni93

    korni93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2010
    Posty:
    141
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ale jak wyłącze to nie będzie mojej ;D heh nie można słuchać tych i tych??
     
Wczytywanie...

Poleć forum