1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fight Night Round 4

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez KebiczPlayer1, Sierpień 12, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. KebiczPlayer1

    KebiczPlayer1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Świdnica
    Mam problem wkładam płyte do konsoli na telewizorze pochwili wyskakuje logo x360 na cały ekran telewizora
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mic1225

    mic1225 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    291
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łomża
    Podaj jaką posiadasz przeróbkę,jaka marka plyty. I czy wszystkie gry do tej pory chodziły ok
     
  4. czubakadevoki

    czubakadevoki Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Musisz podać jakiś informacje bo inaczej ani rusz....
     
  5. KebiczPlayer1

    KebiczPlayer1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Świdnica
    konsola ma flasha ixtreme 1.5, mraka płyty to Verbatim, i jak do tej pory wszystkie gry śmigały
     
  6. mlodypy

    mlodypy Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 4, 2009
    Posty:
    165
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Prabuty
    też tak mialem,kupilem nowa konsole z 1.6 ale FNR4 nie chodzil.a okazalo się,że to nie byl 1.6 ale koszty ja musialem pokryć żeby zawieść i odebrać konsole...
     
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    nie masz ixtreme 1.6. resztę znajdziesz na forum. zamykam
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum