1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Film Avi na xboxie 360

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez bodziek93, Maj 1, 2010.

  1. bodziek93

    bodziek93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Siemka, mam taki problem ze sciagnalem sobie poniedziałkową majke, format avi, wpuszczam na pendraka, oddtwarzam i sie nie da, pisze ze kodekow nie ma, a sa sciagniete. Jeszcze dodam ze ikonka na ixie tego filmu to takie koło przekreślone raz, tak jak chyba znak zatrzymywania sie lub postoju. A na kompie idzie normalnie. No i wszystkie wczesniejze odcinki normalnie szły.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KrystekxDD

    KrystekxDD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    314
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    skoro kodeki masz to moze wrzuc jeszcze raz albo sformatuj pendrive poprobuj cos
     
  4. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    a jesteś połączony z Xbox Live ?
     
  5. zmysl84

    zmysl84 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 16, 2010
    Posty:
    83
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie wszystkie AVI korzystają z tych samych kodeków. Prawdopodobnie będziesz musiał ściągnąć je ponownie z XBL.
    Nie trzeba być cały czas podłączony do XBL (przynajmniej ja tak miałem - pobrałem raz kodeki i działało bez łączenia z netem).
     
  6. bodziek93

    bodziek93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nie do XBL nie jestem polaczony a kodeki pobralem jakeis 3 miesiace temu i cos takiego mialem z dwoma filmami, zignorowalem to, ale znów sie to pojawilo i chce wiedziec o co kaman.
     
Wczytywanie...

Poleć forum