1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Film DvD problem.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Krzychu4545, Wrzesień 22, 2010.

  1. Krzychu4545

    Krzychu4545 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Otworzyłem obraz filmu DvD przez daemona i skopiowałem film na płytę z wirtualnego napędu na zwykłą płytę DvD-R przez Nero. Problem w tym, że xbox nie odtwarza tego filmu tylko pokazuje mi się Logo xboxa 360. W czym problem?nagrywarka jest sprawna. Film normalnie działa na pececie. Nagrałem go 3 razy na płytach różnych firm Emteca i XDISC ,ale +R.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    To nagraj ten film po ludzku, program do wypalania obrazów. Nie jakies kopiowanie chińskie
     
  4. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    A że sie spytam po co tak?

    Nagraj obraz płyty na płytę dvd i wszystko będzie dobrze! Nie rozumiem po co odpalać obraz demonem zgrywać zawartość DVD i ponownie ja nagrywać? Jeśli już chcemy w taki sposób to w Nero wybierz opcje wypalania w formacie płyty z filmem DVD, albo najlepiej wtedy użyj DVD Decrypter (bo najłatwiej).

    Ale nadal nie rozumiem po co te kombinacje. Wkładasz płytę odpalasz jakikolwiek program do nagrywania DVD wybierasz obraz filmu i nagrywasz :yeye:
     
  5. Krzychu4545

    Krzychu4545 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Bo zwykłe wypalenie obrazu przez img burna też nie działało. Zresztą to była chwila, jak zwykłe skopiowanie płyty z napędu do napędu.
     
  6. 65userow

    65userow Banned

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    415
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    kilka przyczyn:
    -nagrana zle plyta
    -uszkodzona plyta
    -nagraj plyte programem dvd shrink. lecz nie zapomnij w ustawieniach zmienic predkosci nagrywania


    Ps-sciagnoles kodeki?
     
  7. Deep

    Deep Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2009
    Posty:
    333
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Oława
    Do filmów DVD nie trzeba kodeków. Jedynie do Divixów.
     
  8. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    to skorzystaj z tego co Ci napisałem pobierz DVD Decryptera wybierz opcje nagrywania filmów DVD, wrzuć wszystko co jest w obrazie i powinno hulać.
     
Wczytywanie...

Poleć forum