1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Film HD - Jak nagrac ?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez bugatti415, Listopad 21, 2009.

  1. bugatti415

    bugatti415 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świdnica
    Mam film w formacie WMV.Mam pytanie jak go nagrac na plyte zeby odpalil na x boxsie 360,jako obraz ISO czy jako pliki DVD ? Czy jest to bez znaczenia.A przy okazji czy pojdzie taki film z pendrive na X box 360 i czy jest mozliwosc skopiowania takiego filmu na dysk twardy konsoli ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. aragorn123

    aragorn123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 19, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeśli masz konsolkę zbanowaną to takiej opcji nie masz ,żeby nagrać na twardy dysk ,a z pendriva Ci pójdzie.
     
  4. deffc0n

    deffc0n Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2007
    Posty:
    426
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    -==P0LAND==-
    Jesli masz pobrane odpowiednie kodeki to film pojdzie ;)
     
  5. bugatti415

    bugatti415 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świdnica
    Konsoli nie mam zbanowanej bo nie jestem podlaczony pod net.Ale mam przerobionego iksa.To kodeki musze tez pobrac ?
     
  6. rusieknh

    rusieknh Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2009
    Posty:
    214
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    nie pobierzesz kolego kodekow bez podpiecia pod Live:)
     
  7. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    do WMV nie musisz pobierać żadnych kodeków.. kurde sami znawcy. kodeki są wymagane do AVI i MP4

    nagrywasz normalnie jakbyś nagrywał film na DVD i Ci pójdzie ;) pamiętaj, że napisy muszą być wtopione w film
     
  8. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    a na dysk xbosa niestety nie wrzucisz
     
Wczytywanie...

Poleć forum