1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

film zamiast gry

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez stormegor, Sierpień 20, 2012.

  1. stormegor

    stormegor Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam, posiadam xbox 360 arcade z wgranym lt 3.0
    oraz nagrywarke LITE-ON iHAS124-19 B iHAS124B XBOX BURNER MAX XDG3 (2549635430) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
    gry nagrywam zgodnie z poradnikami programem imgburn.
    jednak gdy wkładam gre do konsoli wyswietla sie ikonka xboxa + napis xbox 360 pod spodem, wygląda to jak filmik, gdyż dodatkowo są opcje przewijania, stop itd. nie wiem o co chodzi.... nagrałem już którąś płyte z kolei img nie pokazuje zadnych błędów jednak żadna gra nie działa.
    co zrobić?
    to konsola XBOX 360 ARCADE+NAJNOWSZY LT3.0 TYLKO 189`PLN (2504670781) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

    jeszcze mam takie pytanie dogrywanie tego topology data zeby działało pod lt 3.0 to jak to zrobić? zaznacza sie to disable writes?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
  4. stormegor

    stormegor Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nagrałem i nadal nic mam 3 foldery : system update, audio, video i te foldery zajmuja 91 mb na płycie, tak mi pokazuje napęd w pc. a na xboxie nadal pokazuje w odtwarzaczu
     
  5. KrZyChUelk

    KrZyChUelk Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    188
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Ełk
    Krótka piłka, Twój Xbox mimo, iż w aukcji jest napisane że jest przerobiony to Twój egzemplarz nie jest przerobiony i tyle.
     
  6. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  7. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    No właśnie, sprawdź czy oryginalne gierki chodzą.
     
  8. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    Też mam już tego dość, nagrałem dobrze gre SPEC OPS THE LINE ze 100% weryfikacji a nie pokazuje mi obrazka gry przy uruchom grę i nie włącza się wogole...
     
  9. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    Sprawdź jakąś oryginalną gre.
    Tak jak piszą wyżej: albo zły klucz napędu, albo napędzik nie ma wgranego LT3.0.
     
  10. stormegor

    stormegor Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    gry oryginalne działają, a jest jakaś możliwość sprawdzenia czy jest przerobiona , albo tego klucza?
     
  11. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    jeśli oryginały działają to albo nie przerobiona konsola albo zle przygotowana gra
     
Wczytywanie...

Poleć forum