1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Film

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez W!ndows, Styczeń 5, 2009.

  1. W!ndows

    W!ndows Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2009
    Posty:
    52
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Siema .
    Czy filmy .avi chodza na X360? Jedni pisza, ze tak, drudzy, ze nie. Trzeba jakas aktualke? Jesli tak to skad ja sciagnac? Bo do XBL podlaczony nie jestem . A jak te filmy nagrywac? Na jakei DVD?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. W!ndows

    W!ndows Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2009
    Posty:
    52
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Kurcze, a z jakiej strony te kodeki sciagnac jak sie podlacze?
     
  4. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    jest taka opcja "szukaj". Tak można odtwarzać divx'y ale musisz się podłączyć do Live aby zaktualizować kodeki. I nie, nie da się tego zrobić offline, musisz mieć dostęp do netu
     
  5. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    jak już będziesz podłączony to włóż płytę z filmem. Konsola pobierze kodeki automatycznie.
     
  6. W!ndows

    W!ndows Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2009
    Posty:
    52
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Mam neo, jak chce podlaczyc a nie mam routera o musze odpiac od kompa i do x-a dac?
     
  7. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    wejdź w poradniki w dziale SPRZĘT tam jest wszystko opisane
     
  8. W!ndows

    W!ndows Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2009
    Posty:
    52
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    a co z filmami x264, i HDRiP, działają bez zadnych kodeków?
     
  9. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    eh... poczytaj może. W Download masz dział z filmami w HD...
     
  10. W!ndows

    W!ndows Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2009
    Posty:
    52
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Proszę powiedz. Czytaj, HD RIP i X264
     
  11. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
  12. W!ndows

    W!ndows Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2009
    Posty:
    52
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Taa, HD RIP na 100% nie może, pewny?
     
  13. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    odtwarza filmy hd ale tylko *.wmv
     
Wczytywanie...

Poleć forum