1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Filmy a różowy ekran

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez efjot_ep, Styczeń 25, 2011.

  1. efjot_ep

    efjot_ep Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Mam dość dziwny problem.Posiadam Slima i wszystko pięknie mi śmiga, z tv połączenie mam przez hdmi i gry wygladają przecudownie.Problem pojawia się przy otwiraniu filmów, ekran staje się różowy,filmy się odtwarzają ale przez różową powłokę tak jakby. przekonwertowałem pliki avi na vmw i jest to samo.Jeśli ktoś zna rozwiązanie tego problemu proszę o pomoc.Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. danielos80

    danielos80 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bytom
    Spróbuj te przekonwertowane pliki odpalić na kompie i zobacz jaki bedzie obraz. Wydaje mi się że masz jakiś problem przy konwertowaniu. Ewentualnie spróbuj zainstalowac jakies inne kodeki do filmów na kompie
     
  4. efjot_ep

    efjot_ep Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no kompie obie wersje filmów dzialaja bezproblemowo.przed konwertowaniem i po. a jak to jest ze sterownikami czy tam kodekami do x boxa?raz mi jakieś pobrało automatycznie przez liva.jest możliwość inne zainstalować?jest jakaś mozliwość?
     
  5. danielos80

    danielos80 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bytom
    kodeki pobierane są z live'a. Nie ma mozliwości ręcznej ich instalacji
     
  6. efjot_ep

    efjot_ep Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli w czym tkwi problem?filmy na komputerze działaja normalnie, kodeki mam sciagniete przez liva na x boxa, a różowy ekran jest cały czas,tzn jak film włącze,przy grach i w menu jest elegancko. co można z tym zrobić?pomóżcie bo dr hause i narzeczona nie mogą się doczekać:)
     
  7. efjot_ep

    efjot_ep Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ehh,nikt nie miał tu podobnego problemu?:/
     
  8. efjot_ep

    efjot_ep Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  9. Raks

    Raks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 10, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja też tak miałem. Pobrałem kodeki zmieniłem na kabel z hdmi na hdtv i jest ok.
     
Wczytywanie...

Poleć forum