1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

filmy avi offine

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez RBA2711, Grudzień 23, 2011.

  1. RBA2711

    RBA2711 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2011
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam
    wyczytalem ze mozna ogladac filmy avi na xboxie ale trzeba kodeki z live pobrac. Stare posty mowia ze nie da sie tego zrobic offine. Czy sa jakies sposoby teraz? bo nie chce go do neta podlaczac( nie chce cichej aktualizacji) jak cos to prosze o linka ew opis.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    nie da i zostaje konvertowanie na mp4 lub mkv
     
  4. RBA2711

    RBA2711 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2011
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ss

    a podlaczenie od razu = cicha aktualizacja czy dopiero jak odpale jakas gre ?
     
  5. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    raczej odrazu
     
  6. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Nie ma innego sposobu. Nie trzeba uruchamiać żadnej gry. Wystarczy, że połączysz się z xbl i ściągnie cichą aktualizacje automatycznie.
     
  7. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    filmy Avi = Tylko JTAG/RGH.
    inaczej się na razie nie da
     
  8. lukwol

    lukwol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2011
    Posty:
    83
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wawa
    Mkv chyba xbox nie odtwarza ???
     
  9. Keryy

    Keryy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    62
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Czekaj na LT 3.0 i pobierz kodeki z live.
     
  10. bartek049

    bartek049 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2010
    Posty:
    137
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam nie będę tworzył nowego tematu tylko się podepnę pod ten temat. Więc tak posiadam RGH zaktualizowałem sobie dasha do tego nowego wyglądu;) lecz nie mogę odpalać filmów w formacie avi;/ FSD nie rozpoznaje pliku jako filmu a jeśli chcę odpalić film z oryginalnego dasha to wywala mi jakiś błąd prawdopodobnie od kodeków;/ Próbowałem tej metody z kodekami ale nie działa;/ http://xboxforum.pl/dla-swiezakow-f79/kodeki-offline-jtag-rozwiazanie-56960.html proszę o pomoc
     
  11. xomichuox

    xomichuox Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    aktualizacja

    Witam, mam lt 2.0 konsoli jeszcze nie podlaczalem do internetu zeby nie skasowalo mi przerobki. Czy moge pobrac kodeki i przerobka sie nie skasuje?
     
  12. Jax9000

    Jax9000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2011
    Posty:
    328
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zielona Góra
    Przeróbki nie skasuje, wgra Ci się cicha aktualizacja i w nowe gry nie zagrasz...
     
  13. m4rcian

    m4rcian Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Nowy Sącz
    to jak jest w końcu z filmami mkv bo jeden pisze ,że odtwarza a drugi ,że nie
     
  14. Sierak1717

    Sierak1717 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    697
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bielawa
    Wgraj sobie dasha metro z pendriva nigdzie nie będziesz się musiał podłączać do żadnego live. Nowy dash jest już zaopatrzony w kodeki do avi. Tylko nawet wgranie dasha bez podłączenia do live spowoduje że nie zagrasz w gry z XGD3 i AP2.5 bez LT 3.0 i ponownym ich nagraniu


    Niezależnie czy jesteś online czy zawsze offline

    Nowy dash = kodeki
     
Wczytywanie...

Poleć forum