1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Filmy na xbox`a

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ajcwer, Czerwiec 28, 2010.

  1. ajcwer

    ajcwer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam pytanie a mianowicie, korzystalem z tego poradnika
    http://xboxforum.pl/konsoli-f23/[tut]-jak-ogladac-filmy-bez-kodekow-52164.html
    i chialem zapytać jakim programem nagrywać te filmy ? PS. i czy mogę nagrac ich pare na ta płytę ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maciek360

    maciek360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    208
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Olszany
    Byle jakim programem, co to za różnica .. I możesz ile ci wlezie na płytę wrzucić ..
     
  4. ajcwer

    ajcwer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale gdy nagralem przez nero, to mi nie odczytywalo tego wlasnie.
     
  5. ajcwer

    ajcwer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wyświetlało mi zeby polaczyc do Live po jakies kodeki.
     
  6. zonk31

    zonk31 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    433
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    bo nero to tak naprawde jest strasznie gow***nym programem. sciagnij sobie cos troszke lepszego i nie powinno byc problemow. nie wiem czy ci wiadomo ale xbox ma bardzo wybredny laser wiec nagrywaj najwolniej jak tylko mozesz :) (minimum 2x -4x)


    //uzywaj opcji edytuj
     
  7. kielbas99

    kielbas99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Okolice Białegostoku
    Ja z kolei mam inne pytanie i pisze je w tym temacie, aby nie zakładać nowego. Otóż jak raz ściągnę kodeki to wystarczy? Czy muszę łączyć się ciągle przez live, aby oglądać filmy?
     
  8. zonk31

    zonk31 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    433
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    raz wystarczy. i nie bedziesz mial na pewno kodekow RMVB
     
  9. ajcwer

    ajcwer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jakim programem to najlepiej nagrac ?:)
     
  10. zonk31

    zonk31 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    433
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    CloneCD, alkohol - tylko na niskiej predkosci
     
  11. ajcwer

    ajcwer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ostatnie pytanie. Jak moge nagrac pare filmow przez Cd Clone ? Bo naciskam ta 2 ikonka i tylko 1 wejdzie :/
     
  12. ajcwer

    ajcwer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    I znów mam problem a mianowicie, nagralem film przez Cdclone na 2.4x ale gdy wkładam płytke Verbatim dvd-r to mi jej nawet nie czyta. Gdy wsadzam to jest napisane 'otwórz napęd"
     
  13. zonk31

    zonk31 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    433
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    moze sprobuj verbatim dvd+r
     
  14. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    czy wy w ogole wiecie o czym piszecie??? przeczytaliscie pytanie??

    jakie clone cd, jakie dvd+r po co mala predkosc

    nagrywasz na byle plycie przez nero tyle avikow ile ci wlezie

    "Wyświetlało mi zeby polaczyc do Live po jakies kodeki." - tu musisz sie podlaczyc pod live zeby te kodeki sciagnac
     
  15. zonk31

    zonk31 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    433
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    nie bede sie z toba klocil
    ajcwer zrob tak jak napisalem wyzej, masz widocznie problem z laserem w konsoli dlatego nie widzi plyt i jest komunikat "otworz naped".
     
  16. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    bo clonem to raczej obraz płyty nagrasz a nie same pliki (filmy)
    pewnie nagral avi jako obraz iso to nie dziwne ze sie mu nie odtwarza
     
Wczytywanie...

Poleć forum