1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

filmy na xboxie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mc2, Grudzień 24, 2010.

  1. mc2

    mc2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czy xbox 360 odtwarza filmy xvid , avi ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. orzelorzel

    orzelorzel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    tak po ściągnięciu kodeka z xbl, -nie odtwarza napisów
     
  4. DonPiwny

    DonPiwny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Legnica
    Hmm... Ja nie przypominam sobie żeby do odtwarzania filmów avi potrzebowałbym kodeków, jedynie przy mp4 z tego co pamiętam
     
  5. orzelorzel

    orzelorzel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    a ja sobie przypominam, wczoraj tak zrobiłem bo bez xbl wywaliło błąd żeby pobrać aktualizacje, zrobiłem i śmiga

    a kodek to jest to optional media update
     
  6. maniekcramp

    maniekcramp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  7. N00BB00DY

    N00BB00DY Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  8. Cirdan

    Cirdan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A czy jest możliwość zainstalowania tych kodeków jakoś inaczej niż przez LIVE'a?
     
  9. bastek16

    bastek16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    194
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bochnia
    tylko live innej opcji nie ma
     
  10. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    Film musi byc Divix lub Xvid, ale z kodekiem dzwieku AAC.
     
  11. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    można jeśli masz jtag to wtedy możesz offline
     
  12. GRimKO PL

    GRimKO PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 16, 2011
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Mikołów
    rf mam taki problem z filmami, filmy sie normalnie odtwarzają ale bez dźwięku :/ na początku był dźwięk w filmach a teraz niema? odtwarzam strumieniowo z WMP 12
     
  13. GRimKO PL

    GRimKO PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 16, 2011
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Mikołów
  14. Marosen

    Marosen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Lepiej podłącz komputer do telewizora i nie baw się w oglądanie na xboxie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum