1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Filmy Xbox = TV

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Danny311, Styczeń 19, 2011.

  1. Danny311

    Danny311 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Częstochowa
    Witam mam problem jak zrobić tak by filmy były z Xboxa na TV. Podłączenie do routera odpada ponieważ za dużo kabla (piętro różnicy) posiadam pendriva firmy "Technika" 4 GB i czy dało by rade zrobić że wrzuce tam film w jakośći HD później odtworze lub zrzuce na dysk xboxa?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    odtworzyc - da rade jak masz kodeki z XBL
    wrzucic na dysk sie nie da
     
  4. Danny311

    Danny311 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Częstochowa
    I mam jeszcze jedno pytanie z innej beczki

    Czy jak przerobie konsole to wtedy można grać ze jedna konsola na TV druga na monitorze i zrobione przez kabel?
     
  5. toudick

    toudick Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2010
    Posty:
    217
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    jeżeliu macie 2 konsole oki-nie ma problemu. Jeżeli mówisz o 1 konsoli i rozdzieleniu sygnału-nie da rady.
     
  6. Danny311

    Danny311 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Częstochowa
    I te konsole obie są przerobione jakby co to wtedy i tak będzie działac?
     
  7. hashpl

    hashpl Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    449
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock
    nie ma roznicy czy obydwie sa przerobione czy zadna.Mozesz smialo podlaczyc jedna do TV druga do monitora i polaczyc obie konsole kablem RJ45 (oczywiscie bez routera nie bedzie mozliwosci podlaczenia sie do live)
     
Wczytywanie...

Poleć forum