1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Filmy xvid

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez Pan Gąbka, Luty 12, 2009.

  1. Pan Gąbka

    Pan Gąbka Guest

    Witam

    Nagralem siostrze shreka 3.avi i chcialem jej puscic na xboksie jednak wywalilo mi ze musze zainstalowac jakis pakiet. Nie mam dysku twardego i czy moge nagrac ten pakiet na plytte dvd i zainstalowac? Moze polecacie inny sposob na zalatwienie tego problemu. W sumie moglbym podlaczyc konsole do neta ale mam tylko karte 256 mb i wydaje mi sie ze malo bedzie miejsca. Czekam na pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    kodeków nie wgrazsz na x'a nagrywając je na płytę. musisz się podłączyć do neta i wtedy odpalić film - pobierze sam sobie to co potrzebuje
     
  4. pawelkrak

    pawelkrak V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Marzec 26, 2008
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków/Wieliczka
    Karta 256MB Ci wystarczy do pobrania codeców o ile masz na niej wolne miejsce ;)
     
  5. DeMoH

    DeMoH Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2008
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Jeszcze nie dawno sam miałem tylko kartę 256mb i pobrałem tą aktualizacje na nią. Zajmuje ona tylko ok. 1mb (czy mniej) więc śmiało możesz ściągnąć ją na kartę.
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Na memorce musisz zainstalować. Mało zajmuje to
     
  7. Pan Gąbka

    Pan Gąbka Guest

    A teraz te cwaniaczki ktore mowily ze to malo zajmuje niech mi powiedza co mam zrobic jak xbox live wyskakuje mi ze chce zainstalowac 120mb pakietow bym mogl woqole polaczyc sie z siecia xbox
     
  8. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    mo ci sciaga inne tez updaty przy okazji :)
    albo zrobisz miejsce na memorce albo dysk :(
     
  9. Bartek_k4

    Bartek_k4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2008
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    Pewnie masz jeszcze stary dashboard i chce go tobie ściągnąć.Najpierw zainstaluj wersje dashboarda (7mb i nie na memorce tylko na pamięci wewnętrznej konsoli!)i łącz się z x. live
     
  10. Pan Gąbka

    Pan Gąbka Guest

    Ale koles z gry sky wgrywal mi cos i to chyba byl nowy dash to se poogladalem filmy na xboxie ;/
     
  11. mak777

    mak777 Banned Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    To się podepnę, żeby nowego tematu nie zakładać... Próbuję odtworzyć filmy z dysku na kompie przez WM Center i dupa... Wyskakuje komunikat na niebieskim tle:
    Przejżałem już z 30filmów z dysku i każdy tak samo... Jakieś sugestie? Wchodzę w Media Center na X360, potem bibliotek filmów, tam wybieram dany film i coś takiego przy każdym filmie... Nie wyskakuje żadne pytanie o pobieranie kodeków... Proszę o pomoc...
     
  12. Mateusz1906

    Mateusz1906 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 27, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    Witam

    Mam takie pytanie. Muszę pobrać kodeki żeby oglądać filmy i czy jak podobne się do internetu żeby je pobrać to nie dostane bana bo mam przerobioną konsole ?
     
  13. edgorek

    edgorek Banned

    Dołączył:
    Listopad 21, 2007
    Posty:
    173
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Szczecin
    podłącz x360 do neta, wrzuć jakikolwiek film w divxie i włącz go.
    Konsola zapyta Cię czy chcesz ściągnąc kodedi do filmu.
    Kodeki się ściągną...konsola się resetuje...odpalasz film i oglądasz:)
     
  14. Mateusz1906

    Mateusz1906 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 27, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    Ale co do bana to nie dostane za to ze chce sobie pobrać aktualizację ?
     
  15. MatikeS

    MatikeS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    ŻoRy
    to samo pytanko co mateusz

    Ale co do bana to nie dostane za to ze chce sobie pobrać aktualizację ?
     
  16. kmmepl

    kmmepl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2009
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wdeług teori MS wie że masz sflashowaną konsole tylko wtedy gdy masz wsadzoną płytę w napędzie więc jak jej nie masz nie dostaniesz bana
    Ja mam przerobioną i ściągłem te aktualizacje i nic się nie stało
     
  17. Karasewicz0

    Karasewicz0 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zaktualizuj konsolę i wszystko będzie śmigać. Miałem ten sam problem. Podłaczyłem konsole do neta i ściągnęła sobie kodeki. Co prawda przez WMC nie mogę nadal odpalić filmu ale jak wchodzę bezpośrednio z menu konsoli na Biblioteke Filmow to czyta wszystko.
     
  18. DojoX360

    DojoX360 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!!!
    Mam pewne pytanie.Otóż mam NXE z Avatarami karta 256mb konsola arcade.
    Zastanawiam się na podłączenie konsoli do neta ze względu na kodeki.
    Wolne na kracie 99mb.Wiem że kodeki mało ważą ale chyba nie da się zaktualizować tylko kodeków od razu pobiera wszystkie aktualizacje a wtedy mi się nie zmieszczą.Czy jest jakaś na to rada.
     
  19. damianwroc

    damianwroc Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    365
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Same kodeki pobiera :D
     
  20. DojoX360

    DojoX360 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale to wybieram że same kodeki czy jak.
    Po czytałem na innym forum że trzeba pobierać wszystkie dostępne na ten czas aktualizacje i że nie da się wybrać.Więc jak to w końcu jest :confused:
     
  21. damianwroc

    damianwroc Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    365
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Wkładasz płyte z filmem do napędu, włączasz film i pobierze kodeki..
     
Wczytywanie...

Poleć forum