1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Filmy

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Macej5, Styczeń 15, 2010.

  1. Macej5

    Macej5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Siema
    Moja konsola nie chce odpalać formatu .wmv
    Avi jest odpalane bez problemu najpierw pobierało kodeki. A jak chcę odpalić film wmv to pokazuje ze czegoś tam brakuje i
    Kod stanu: 80-C00DDF242
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. pitek345

    pitek345 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    40
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    JG
    a masz ją do internetu podłączoną?
     
  4. Macej5

    Macej5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Tak, do xbl też jestem zalogowany
     
  5. pitek345

    pitek345 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    40
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    JG
    a jak pobiera ci kodeki to normalnie ci akualizuje?
     
  6. Macej5

    Macej5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Teraz mi nic nie pojawia tylko wyskakuje ten błąd. A wtedy jak nie moglem avi odtworzyć to normalnie pobrało i działa
     
  7. bodziek93

    bodziek93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Tak wiem tez mialem pobierane kodeki i avi dziala, a tamte sie nie sciagnely, nie bede podlaczal znpwu bo jeszcze bana dostane wszystkie moje filmy to avi wiec po co mam ryzykowac, moze po prosu nie ma kodekow do WMV, a wyskakuje ten sam blad?
     
  8. Macej5

    Macej5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Cały czas to się pojawia, odpalałem filmy z pendriva, z komputera. Połączony z xbl i nie połączony. Wszystkiego próbowałem
     
Wczytywanie...

Poleć forum