1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Filmy

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez bartez34, Listopad 6, 2008.

  1. bartez34

    bartez34 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2008
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam
    mam i'xa 360 od pół roku. dosc czesto gram na nim ale ostatnio chcialem obejrzec film. zauwazylem ze czyta tylko filmy "oryginalne" a na normalnych dvd nic:(. wiem ze mozna zrobic to kablem pod kompa ale nie mam kabla:/
    czy jest jakis inny sposob zeby czytalo filmy nie wiem cos w opcjach itp...
    Dzieki za pomoc:)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Bełek

    Bełek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2008
    Posty:
    260
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Krapkowice
    Odp: Filmy

    Pisząc "filmy na normalnych dvd" masz na myśli płytę dvdr na którą nagrałeś coś w divx itd czy też film dvd posiadający foldery Audio_TS i Video_TS?
    W pierwszym przypadku można odtwarzać tylko kilka rodzajów filmów a w drugim to powinno normalnie wszystko chodzić.
     
  4. calis

    calis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2008
    Posty:
    145
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: Filmy

    Możliwe że nie masz kodeków zainstalowanych. Nagraj divx na DVD, CD albo pendrive'a i spróbuj odpalić na xboxie podpiętym do netu - konsola sama pobierze kodeki potrzebne do odtworzenia pliku. Mi za pierwszym razem pobrało i teraz już wszystko śmiga
     
  5. bartez34

    bartez34 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2008
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Filmy

    no wlasnie trzeba najpierw miec kabel zeby sciagnac kodeki:) próbowalem na nagranych plytach dvd z plikami audio, video itp ale tez nie chodzi. nie wiecie dlaczego??
     
  6. calis

    calis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2008
    Posty:
    145
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: Filmy

    No bez podlaczenia do netu to chyba nie wgrasz kodeków :(
     
Wczytywanie...

Poleć forum