1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Final Fantasy XIII FIX'ED Emu 2011 problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez badboy8, Marzec 29, 2010.

  1. badboy8

    badboy8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    641
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Moje obrazy płytki 1 i 2 wyglądają tak :
    [​IMG]

    (w obu płytach identycznie,różni ich tylko nazwa i małe nieistotne informacje ale główne rzeczy w logach wyglądają tak samo.

    1.Czy te 2 obrazy,jeśli wyglądają tak jak na zdjęciu to posiadają już w sobie FIX'a?
    2.Rozumiem że jeśli posiadam płytke 1 i 2 od Zarthaba to płyta 3 od Maximusa spokojnie będzie działać?(nie ma to różnicy od kogo jest up ?)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kwas

    kwas Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    Co do uploadera nie ma to znaczenia.
     
  4. badboy8

    badboy8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    641
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A jak poznać czy w obrazie mam już fixa?
     
  5. kwas

    kwas Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    Wszystko jest na zielono tak jak w tych przypadkach:
    http://xboxforum.pl/abgx360-f105/

    Do pewnych wersji fix nie jest dostępny do dzis.

    Zakładam iż masz odpowiednio skonfigurowanego abgx'a?
     
  6. badboy8

    badboy8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    641
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tak mam dobrze skonfigurowanego abgxa. Czyli jak rozumiem moge spokojnie wypalić obraz i w niego grać a moja wersja jest dobra i nie potrzebuje już fixa?
     
  7. kwas

    kwas Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    Grac tak, ale na live raczej nie.
     
  8. badboy8

    badboy8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    641
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Spoko,ja to tylko do offline chce.Przecież do live'a żadna gra nie jest bezpieczna.;p
     
Wczytywanie...

Poleć forum