1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Final Fantasy XIII lub Forza 3 jak wgrać multi disc

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez witek666, Sierpień 11, 2010.

  1. witek666

    witek666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam od niedawna konsole z Jtag i freeboot i mam pytanko jak wgrywać gry które mają kilka płyt dvd?? Z pojedynczym nie mam problemu wszystko odbywa się oki ale wczoraj chciałem wgrać Final Fantasy XIII oraz Forza 3 i się zawiesiłem nie chcę na siłę wgrywać można o poradę???
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jarek882

    Jarek882 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2009
    Posty:
    398
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bełchatów
    Forze 3 wgrywasz z poziomu gry. musisz nagrac plyte tak jak normalnie nagrywasz musi miec ten sam wave:)
    Final fantasy pamietam ze byl fix dzieki ktoremu dalo sie zainstalowac pozostale plyty.
     
  4. witek666

    witek666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok ale czy jest taka opcja bez wypalania płyt pisałem mam jtag więc wgrywam sobie na dysk gry i mam pytanie jak wgrać gry na dysk zewnętrzny jak gra ma 2 lub 3 płyty dvd.
     
  5. lkimylpbjq

    lkimylpbjq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2010
    Posty:
    208
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    wypakować oczywiście odpowiednim programem
     
  6. witek666

    witek666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To to ja wiem tylko czy mam nadpisywać istniejące pliki czy coś innego się robi
     
  7. Sagajx

    Sagajx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2010
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    nadpisywać masz. nic wiecej
     
Wczytywanie...

Poleć forum