1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Final Fantasy XIII opłaca sie na Xbox-a 360?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez tsunadefan, Marzec 8, 2010.

  1. tsunadefan

    tsunadefan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    17 marca mam urodzinki a posiadam tylko x-boxa no i czy według was opłaca mi sie kupować oryginalną wersję tej gry na x-pudło? Bo słyszałem że ponoć nawet w HD nie bedzie i wgl. Nie wiem co robić a urodziny tuż tuż. Dodam ze bede grał na monitorze.

    Rozmowa z kolega:
    Psarmas 21:11:30
    jaka masz natywna rodzielczosc na monitorze??
    Ja 21:13:21
    20'' monitor z tunerem T200HD - LCD z tunerem TV - Monitory | SAMSUNG
    Ja 21:13:27
    luknij ten monitor mam
    Psarmas 21:13:46
    1680 x 1050
    Ja 21:16:11
    nom
    Ja 21:16:16
    czyli jak?
    Ja 21:16:21
    bedzie dobrze czy źle?
    Psarmas 21:18:05
    768x576 na takim monitorze to bedzie pikseloza :p
    Psarmas 21:19:07
    na tv hd ready to masz 1366x768
    Psarmas 21:19:23
    to jeszcze jakos sie tam przeskaluje
    Psarmas 21:19:37
    ale na monitorze nic dobrego nie bedzie

    ma racje?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. HydeFromT70s

    HydeFromT70s Banned

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    mozesz kupic - jesli bedziesz gral na monitorze a nie na TV w fullHD to ci napewno nie bedzie przeszkadzac ze gra nie ma tekstur w wysokiej rozdzielczosci.... Ale obraz moze byc troche nie naturalnie rozciagniety przy takiej rozdzialce (nie zostana zachowane proporcje...)
     
  4. tsunadefan

    tsunadefan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no to znaczy ze tak bardzo sie nie opłaca jak ma być jeszcze obraz rozciagniętay a mam wydać ostatnie 200zł;/ Bardzo chce tą gre ale teraz już nie jestem pewien
     
  5. maciej_maj

    maciej_maj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2009
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pabianice
    nie będzie obraz rozciągnięty tylko będą pasy.
    na monitorze 4:3 w 1280x1024 mam pasy gra wygląda przyzwoicie. na tv 32 ' fullhd z 2 metrów też da się spokojnie grać
     
  6. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Masz malutki wyświetlacz i tam aż tak dużej różnicy nie ma w jakości obrazu. Zabawa zaczyna się od 40"
     
  7. misiek8

    misiek8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2007
    Posty:
    734
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    In an ODST armor waiting to drop
    Nic nie będzie rozciągnięte-w dashboardzie od czasów NXE przecież można ustawić 1680x1050 (16x10),bo taka rozdzielczość ma Twój monitor.

    I Twój kolega też żadnym guru w dziedzinie grafiki nie jest-FF13 pracuje w rozdzielczości 1024x576.
    Zaryzykowałbym i powiedział ze od 37".
     
  8. tsunadefan

    tsunadefan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    czyli co mogę śmiało grę kupowac?
     
  9. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    Bedzie dobrze, Halo 3 ODST tez bylo w 480p i jakos zle nie wgladalo na duzych ekranach czy monitorach z wysoka rozdzielczoscia. Konsola dobrze skaluje i filtruje obraz wiec powinno byc ok.
     
  10. kleszczu290

    kleszczu290 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2009
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    pewnie ze sie oplaca,nie ma czym sie martwic z ta rozdzialka wszystko bedzie wygladalo jak nalezy;)jestem mega fanem finala dlatego wydalbym ostatnie pieniadze na FFXIII:D
     
  11. misiek8

    misiek8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2007
    Posty:
    734
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    In an ODST armor waiting to drop
    Taa,akurat w 480p.

    Halo 3 i ODST pracowały w 1152x640,czyli w 640p.
     
  12. Gruby0225

    Gruby0225 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 5, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ma racje twoj kolega bedzie pikseloza (sam mam podobny monitor i wiem po sobie)
     
  13. Xbox_Gamer

    Xbox_Gamer Banned

    Dołączył:
    Marzec 10, 2010
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Wedlug mnie oplaca sie - grafika bardzo dobra, rozgrywka tez, ale gra ponoc strasznie liniowa....
     
Wczytywanie...

Poleć forum