1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Final Fantasy XIII problem z nagraniem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez molop, Marzec 10, 2010.

  1. molop

    molop Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 19, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszystkich bardzo serdecznie. Mam ogromny problem z grą Final Fantasy XIII. Mam wersje tej gry od allstar i w żaden sposób nie moge jej poprawnie nagrać. Próbowałem w clonie cd i img burn i nic. Zawsze wywalał błąd przy kilkunastu procentach nagrywania. Stosowałem fixa i nie, ale ciągle to samo. Mam w xboxie przeróbkę ixtreme 1.4 i grę przerabiałem w 3rd.wave.patch czy może to jest tego przyczyna. Mogę dodać, że xboxa 360 mam od dwóch lat i nigdy nie miałem problemu z wypaleniem jakiejkolwiek gry.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Gruby0225

    Gruby0225 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 5, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  4. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Dziwne , może nagrywarka pada lub obraz gry jest uszkodzony .
     
  5. molop

    molop Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 19, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    maclogan. A może tak być, że obraz gry sie psuje po spaczowaniu go w 3rd.wave patch. Bo ta gra ma wave 4 a ja pod swojego ixtrema 1.4 moge mieć tylko wave 2?
     
  6. DonPiotrek

    DonPiotrek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  7. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Spaczuj do wave 2 ( jeśli masz ix 1.4 ) programem 360 waves patcher . Po paczowaniu nie należy sprawdzać już gry w abgx tylko nagrać .
     
  8. molop

    molop Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 19, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki za odpowiedzi. Ostatecznie zdecydowałem, że zakupie orginał. Może to wina obrazu, nagrywarki nie wiem, ale raczej i tak mi już nie nagra, bo próbowałem 5 razy i za każdym razem było to samo raz wywalało na 50 innym razem na 30%.
     
  9. skajterpl

    skajterpl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jak kupisz orginal napewno nie pograsz gra ma wave 4 i na ixtreme 1.4 nie pojdzie ja mam 1.6 i sciagam sobie z neat i paczuje do wave 3 zeby zagrac bo tez orginal kupilem i nie daje rady porac konsola widzi jako dvd
     
  10. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Oryginalna gra pójdzie bez problemu i nieważne czy konsola ma ix 1.4 a oryginał ma wave 6 , gra odpali bez problemu .

    A wracając do tematu . Przed paczowaniem sprawdz grę a abgx czy wszystko jest OK . Paczuj programem 360 waves patcher . Nagrywaj na dobrych płytach ( Emtec , Verbatim itp. ) . Jeśli z innymi nagrywanymi grami jest podobnie to nagrywarka pada .
     
Wczytywanie...

Poleć forum