1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Firmware dla Benq VAD6038 - 64930C

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bergol, Styczeń 6, 2012.

  1. bergol

    bergol Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, szukam wszędzie firmware dla mojego napędu ponieważ chciał bym go przerobić i nigdzie nie potrafię znaleźć, siedzę już nad tym od rana i zaczynam się załamywać. Mój napęd to Benq VAD6038 - 64930C

    Czekam na odpowiedzi, z góry dziękuję wszystkim pomocnym Forumowiczom ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. qiluguard

    qiluguard Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 2, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  4. bergol

    bergol Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zniknął mi klucz napędu, co mam zrobić?
     
  5. mario1500

    mario1500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2008
    Posty:
    361
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
  6. bergol

    bergol Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Już jest ok, po prostu wersja programu JungleFlasher którą miałem była chyba stara lub było z nią coś nie tak i nie widziała klucza mojego napędu ale ściągnąłem nowszą wersje i wszystko poszło zgodnie z planem, piraty chodzą ale zauważyłem że nie wszystkie, Mam Call of Duty Black OPS i nie chce ono działać gdy chcę w tą grę zagrać pojawia się następujący komunikat w okienku
    "Płyta nie jest obsługiwana. Aby uzyskać pomoc, przejdź na stronę: www.xbox.com/support." Od czego to może być?
     
  7. qiluguard

    qiluguard Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 2, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Musisz je na nowo wypalic , poczytaj na forum o Lt+ 3.0
     
Wczytywanie...

Poleć forum