1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Firmware lt.3.0 a granie online

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez talarsg1, Grudzień 27, 2011.

  1. talarsg1

    talarsg1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    siema mam pytanie czy teraz jak mam ta zapyziała flage i wgram lt 3.0 to bez obaw bede mógł grac na xbox live czy juz nie ma szans
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. podobnoja

    podobnoja Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Poznań
    masz flagę.... wgrać w sumie lt 3.0 musisz, to wykorzystaj jeszcze ten czas na grę online, dostaniesz bana to dostaniesz... co to koniec świata czy co??

    Bez spinki sobie grasz :)
     
  4. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    to już na swoje ryzyko, ludzie niby mają flagi i grają i tak na live i dawno nie było już fali banów.grasz aż ban i kupujesz nową konsole.
     
  5. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    racja;))
    mój kolega ma flage 2 lata i rok temu jak banowali go nie zbanowali;)) i cieszy się graniem M$ coś ostatnio zaniedbał banowanie;))
     
  6. talarsg1

    talarsg1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a teraz jak mam jeszcze lt 2.0 i jade na TU. to podłaczyc go do neta i korzystać az zbanuja czy dopiero po wgraniu lt3.0
     
  7. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    możesz ale ap25 i xgd3 ci przestaną chodzić i wgra się najnowszy dash 14xx
     
  8. talarsg1

    talarsg1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to nie ma sensu narazie a do lt 3.0 trzeba wgrywać najnowszy dash czy nie ma różnicy ?
     
  9. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    najnowszy dash do live bo się nie połączysz i jak ci chodzą gry xgd3 i na lt 2.0 to nie ma co się bawić bo nie jako dobrej metody jeszcze na wszystkie gry xgd3 na lt 3.0
     
Wczytywanie...

Poleć forum